Новини

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

2017-05-31

Спортът и градът Vol. 1 - Скейт Парк Младост

Вижте какво стана в предишната събота в скейт парк Младост :)

2017-02-10

От ученик и студент към опитен учител - Павел разказва за своята ЕДС служба в Полша

Павел е един от доброволците с които се гордеем изключително много. Той е един от примерите, че чрез ЕДС проект може да следваш призванието си и да получиш ценен опит.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Работа

Хората в неравностойно положение имат право на избор! Изборът е едно от най-важните неща, стига само да е правилен с цел и посока!

Ние ще Ви сътрудничим при търсенето на подходяща работа!Ще се търсят различни възможности и варианти за работа, като надомна работа, работа през интернет или работа извън дома. Ще сътрудничим и на тези които предлагат възможност за работа.

Държавата предвижда облекчения за работодатели , които осигуряват заетост на хора с увреждания. Можете да научите повече  като се свържете с нас.

Като начало, ние събираме информация за хората, които си търсят работа, според техните възможности и предпочитания . От друга страна, събираме информация за хора или фирми, които биха могли да предложат подходяща работа.

По време на проект "Моята мотивация за нашата реализация " финансиран по Програма за Младежки дейности 2008-2010, сдружение ЗА ТЕБ разработи наръчник в помощ на търсещите работа. Къде и как да търсите работа , как се пише автобиография и мотивационно писмо , права и задължения на страните по трудови правоотношения , както и какви са специфичните права на хората с увреждания може да откриете тук

Предлагам работа

Всички обяви

Търся работа

Всички обяви

Добави обява за работа

Тип:

Валидна за:

Заглавие:

Кратко описание:

Текст:

* Вашата обява ще бъде проверена, преди да бъде добавена в сайта.