Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Работа

Хората в неравностойно положение имат право на избор! Изборът е едно от най-важните неща, стига само да е правилен с цел и посока!

Ние ще Ви сътрудничим при търсенето на подходяща работа!Ще се търсят различни възможности и варианти за работа, като надомна работа, работа през интернет или работа извън дома. Ще сътрудничим и на тези които предлагат възможност за работа.

Държавата предвижда облекчения за работодатели , които осигуряват заетост на хора с увреждания. Можете да научите повече  като се свържете с нас.

Като начало, ние събираме информация за хората, които си търсят работа, според техните възможности и предпочитания . От друга страна, събираме информация за хора или фирми, които биха могли да предложат подходяща работа.

По време на проект "Моята мотивация за нашата реализация " финансиран по Програма за Младежки дейности 2008-2010, сдружение ЗА ТЕБ разработи наръчник в помощ на търсещите работа. Къде и как да търсите работа , как се пише автобиография и мотивационно писмо , права и задължения на страните по трудови правоотношения , както и какви са специфичните права на хората с увреждания може да откриете тук

Предлагам работа

Всички обяви

Търся работа

Всички обяви

Добави обява за работа

Тип:

Валидна за:

Заглавие:

Кратко описание:

Текст:

* Вашата обява ще бъде проверена, преди да бъде добавена в сайта.