Новини

2018-07-06

Играй с нас!

Спортен клуб за хора с увреждания

2018-04-28

Проектът The European Gateway в действие: Млади български професионалисти на стаж в Бордо

Тази мобилност беше част от The European Gateway - проект, който има за цел да промени начина, по който професионалистите и младите хора търсят и провеждат стажове в чужбина.

2018-03-15

Четирима младежи от България споделят какво е да участваш в младежки обмен в чужбина

Нашите младежи бяха на едноседмичен обмен в Полша с тема фалшивите новини и как да ги разпознаваме.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Работа

Хората в неравностойно положение имат право на избор! Изборът е едно от най-важните неща, стига само да е правилен с цел и посока!

Ние ще Ви сътрудничим при търсенето на подходяща работа!Ще се търсят различни възможности и варианти за работа, като надомна работа, работа през интернет или работа извън дома. Ще сътрудничим и на тези които предлагат възможност за работа.

Държавата предвижда облекчения за работодатели , които осигуряват заетост на хора с увреждания. Можете да научите повече  като се свържете с нас.

Като начало, ние събираме информация за хората, които си търсят работа, според техните възможности и предпочитания . От друга страна, събираме информация за хора или фирми, които биха могли да предложат подходяща работа.

По време на проект "Моята мотивация за нашата реализация " финансиран по Програма за Младежки дейности 2008-2010, сдружение ЗА ТЕБ разработи наръчник в помощ на търсещите работа. Къде и как да търсите работа , как се пише автобиография и мотивационно писмо , права и задължения на страните по трудови правоотношения , както и какви са специфичните права на хората с увреждания може да откриете тук

Предлагам работа

Всички обяви

Търся работа

Всички обяви

Добави обява за работа

Тип:

Валидна за:

Заглавие:

Кратко описание:

Текст:

* Вашата обява ще бъде проверена, преди да бъде добавена в сайта.