Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2011-08-08

„Работилница за бижута” отново ще отвори врати през септември.

Начало 01.09.2011г. 14.00 часа
След двумесечна лятна ваканция, Сдружение „ЗА ТЕБ” продължава проект „Работилница за бижута” http://www.foryoubg.org/projects-and-programs-project.php?l=bg&id=12 . Участниците в проекта- Маги, Иван, Стела, Криси, Алекс и Корнелия ще превърнат свободното си време в забавна арт дейност, в която ще затвърдят и прилагат научените техники за изработка на атрактивни бижута и ще доразвиват нови умения и творчески идеи.
Проект „Работилница за бижута” продължава своята дейност благодарение на събраните средства от изложбата, която се състоя на 28.05.2011г. и бе част от Варненския младежки фестивал Funcity. Освен това през месеците Септември и Октомври. Сдружение „ЗА ТЕБ” ще приеме и първите си доброволци по проект „Социално включване на младежи и деца с увреждания”, финансиран по програма „Младежта в действие” на ЕК.

Доброволците са 3-ма младежи /от Турция, Исландия и Германия/, които ще подпомагат дейностите в Работилницата за бижута, ще прилагат своите идеи и опит.
Сдружение „ЗА ТЕБ” ще се радва на подкрепата на всеки, който има желание да подпомогне устойчивото реализиране на проект „Работилница за бижута” за да дадем шанс на нашите младежи в неравностойно положение за достоен и пълноценен живот по пътя към тяхната успешна социална интеграция.
Всеки който желае да се включи в инициативата може да се свърже с нас или да използва бутон ДАРИ на сайта на сдружение „ЗА ТЕБ”.
Благодарим Ви!

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: