Новини

2018-07-06

Играй с нас!

Спортен клуб за хора с увреждания

2018-04-28

Проектът The European Gateway в действие: Млади български професионалисти на стаж в Бордо

Тази мобилност беше част от The European Gateway - проект, който има за цел да промени начина, по който професионалистите и младите хора търсят и провеждат стажове в чужбина.

2018-03-15

Четирима младежи от България споделят какво е да участваш в младежки обмен в чужбина

Нашите младежи бяха на едноседмичен обмен в Полша с тема фалшивите новини и как да ги разпознаваме.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2011-08-08

„Работилница за бижута” отново ще отвори врати през септември.

Начало 01.09.2011г. 14.00 часа
След двумесечна лятна ваканция, Сдружение „ЗА ТЕБ” продължава проект „Работилница за бижута” http://www.foryoubg.org/projects-and-programs-project.php?l=bg&id=12 . Участниците в проекта- Маги, Иван, Стела, Криси, Алекс и Корнелия ще превърнат свободното си време в забавна арт дейност, в която ще затвърдят и прилагат научените техники за изработка на атрактивни бижута и ще доразвиват нови умения и творчески идеи.
Проект „Работилница за бижута” продължава своята дейност благодарение на събраните средства от изложбата, която се състоя на 28.05.2011г. и бе част от Варненския младежки фестивал Funcity. Освен това през месеците Септември и Октомври. Сдружение „ЗА ТЕБ” ще приеме и първите си доброволци по проект „Социално включване на младежи и деца с увреждания”, финансиран по програма „Младежта в действие” на ЕК.

Доброволците са 3-ма младежи /от Турция, Исландия и Германия/, които ще подпомагат дейностите в Работилницата за бижута, ще прилагат своите идеи и опит.
Сдружение „ЗА ТЕБ” ще се радва на подкрепата на всеки, който има желание да подпомогне устойчивото реализиране на проект „Работилница за бижута” за да дадем шанс на нашите младежи в неравностойно положение за достоен и пълноценен живот по пътя към тяхната успешна социална интеграция.
Всеки който желае да се включи в инициативата може да се свърже с нас или да използва бутон ДАРИ на сайта на сдружение „ЗА ТЕБ”.
Благодарим Ви!

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: