Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2011-11-16

Сдружение ЗА ТЕБ търси дългосрочен доброволец

Сдружение ЗА ТЕБ търси дългосрочен доброволец, който да се включи в екипа на Sprachheil- und Kindertagesstätte „Max & Moritz” в Бремерхафен, Германия. Канидатът трябва да бъде в състояние да говори поне на основно ниво руски и/или английски език, той / тя трябва да се интересуватот работа с деца и да бъде в състояние да работи в детска градина за деца, с трудности при развитието на майчиният им език. Доброволческа служба ще започне на 13.08.2012 г. и ще продължи 12 месеца.


Ако проявявате интерес, моля изпратете вашата мотивация и CV на английскинаemail: j.lange @ foryoubg.org преди 20.12.2011г.

За всякакви въпроси относно тази обява не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща или по телефона 052/600765

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: