Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2011-11-16

Международна стипендия Weinstein, САЩ

Weinstein International Fellowship програма, открита през 2008 г., предоставя възможности за физически лица от страни извън Съединените щати,  да посетят САЩ , да се научат повече практики за разрешаване на спорове в родните им страни.

Конфитюри фондация за Съвета на директорите ще одобри стипендии до $ 25,000 в подкрепа на проекти, очертани от стипендиантската кандидатите. Тази програма е предназначена да бъдат гъвкави и отворени за иновации, и кандидатите се насърчават да разработят предложения, които ще увеличат наличността на разрешаване на спорове, образование, обучение и услуги в родните си страни и след това.

Повече пподробности:http://www.jamsadr.com/weinstein-fellowship/

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: