Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2011-11-16

Вашата Европа, Вашето мнение 2012

На 26-28 април 2012 г., повече от 100 ученици и учители от училища във всички страни в Европейския съюз ще дискутират рзлични проблеми и опити.

За трета поредна година, ЕИСК организира симулирана пленарна сесия, в сърцето на Европа, където ученици и техните учители ще дискутират,  преговарят, точно като реалния комитет.

Сега е вашият шанс да вземете участие!

 Крайният срок за кандидатстване е 30 ноември,  кандидатите ще бъдат избрани на случаен принцип през декември 2011. Тогава, трима ученици и един учител от всяко училище ще бъдат поканени в Брюксел, за да изразят своите виждания по важните решения, пред които е изправена Европа днес, и да изложат своите идеи и предложения, планове и мечти.

Повече подобности:http://www.eesc.europa.eu/?i=portal.en.your-europe-your-say-2012

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: