Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2012-01-30

Стипендии на Google Europe за студенти с увреждания

Краен срок: 1 февруари 2012 г. 
Тази стипендия е предназначена за студенти с увреждания, които се стремят към висше образование в областта на компютърните науки в университет в Европейския съюз. Стипендията има за цел да спомогне да се премахнат бариерите, които пречат на студенти с увреждания при навлизане в ИКТ, като ги насърчи да се отличат в своите изследвания и да се превърнат в активни модели за подражание и лидери в създаването на технология. Кандидатите трябва да са в последната година на бакалавърска степен или да са включени в магистърска или докторска програма (или еквивалент) през учебната 2012/2013, да бъдат записани в университет в Европа, да бъдат граждани, постоянно пребиваващи, както и чуждестранни студенти с увреждания, учещи в университет в Европа. Най-добрите кандидати ще получат по 7000 евро (или еквивалент) стипендия за учебната 2012/2013 година. През юни 2012 г. те ще бъдат поканени да посетят Google Europe.

Източник : FLGR E-Weekly

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: