Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2012-01-30

Стипендии на Google Europe за студенти с увреждания

Краен срок: 1 февруари 2012 г. 
Тази стипендия е предназначена за студенти с увреждания, които се стремят към висше образование в областта на компютърните науки в университет в Европейския съюз. Стипендията има за цел да спомогне да се премахнат бариерите, които пречат на студенти с увреждания при навлизане в ИКТ, като ги насърчи да се отличат в своите изследвания и да се превърнат в активни модели за подражание и лидери в създаването на технология. Кандидатите трябва да са в последната година на бакалавърска степен или да са включени в магистърска или докторска програма (или еквивалент) през учебната 2012/2013, да бъдат записани в университет в Европа, да бъдат граждани, постоянно пребиваващи, както и чуждестранни студенти с увреждания, учещи в университет в Европа. Най-добрите кандидати ще получат по 7000 евро (или еквивалент) стипендия за учебната 2012/2013 година. През юни 2012 г. те ще бъдат поканени да посетят Google Europe.

Източник : FLGR E-Weekly

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: