Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2010-02-24

На вниманието на Студентите с увреждания

Google европейска стипендия за студенти с увреждания
Краен срок: 15 март 2010 г.

Кандидатите трябва да са последна година бакалаври или записали магистратури, докторантски програми или еквивалентни на 2010/2011, да са записали в университет в Европа, да са граждани, да са постоянни жители, да са международни студенти, които учат в университети за студенти с увреждания в Европа. Най-добрият кандидат ще получи парична награда и ще е поканен в Google’s Engineering Център в Цюрих през юни 2010 на пълни разноски.

Цел на програмата:

Премахване на бариерите, така че да предпази студентите с увреждания от затруднения при навлизането на компютъризацията, да ги окуражи чрез отличие за тяхното учене да станат активни ролеви модели и лидери за креативни технологии.

Повече..

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: