Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2012-03-06

Работилница за Бижута

Здравейте колеги и приятели, 

Имаме удоволствието да ви поканим на поредната изложба-базар на  Работилница за бижута към Сдружение ЗА ТЕБ . 

Този път ще ви представим бижута от естествени материали - дърво и седеф. Бижутата са изработени от младежи в неравностойно положение с помощта на нашите европейски доброволци. С тях можете да зарадвате себе си или близките си по случай предстоящия празник - 08 Март . Събраните средства ще използваме за продължаване на инициативата. 

Изложбата ще се състои на 06 Март, Вторник от 18:00 до 21:00 в офиса на сдружение ЗА ТЕБ на ул. Македония 157 във Варна. 

Искаме да изкажем специални благодарности на DJ Sincro  за помощта която ни оказва. 

 

Ще се радваме да ни посетите 

 

„Работилница за бижута” е проект, който се реализира със средства на сдружение „ЗА ТЕБ”. Членове, служители и доброволци на организацията вземат пряко участие в реализиране на дейностите по проекта . В него са включени 6 младежи (от 18 до 25 години) с увреждания, които, през свободното си време участват в приложна дейност , в която изработват бижута от различни материали. Проекта има за цел осмисляне на свободното време на младежите, стимулиране и развитие на творчески умения и заложби, разширяване на възможностите за трудова реализация чрез демонстриране и упражняване на различни техники и идеи за изработка на аксесоари и бижута.  

 

 

От друга страна, включвайки младежите с увреждания, като група в неравностойно социално положение, която ежедневно  е изправена пред редица трудности и се сблъсква с предразсъдъцитена нашето общество, ние целим да подпомогнем социалната им интеграциякато покажем на широката общественост, че те също са хора с възможности, идеи, умения, заложби.
Екипът на Сдружение ЗА ТЕБ 


+359 52 600 765 
+359 898 819 160 

Association FOR YOU 
157 Makedonia str.
9000 Varna , Bulgaria 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: