Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2012-03-13

Европейски доброволци в Икономически университет –Варна

 

На 07 Март 2012 г. 5-ма от европейските доброволци в гр. Варна направихапрезентация за възможностите на Европейската доброволческа служба вИкономическия Университет . Презентацията бе представена пред студенти отпоследна година бакалавър в специалност Международни Икономически Отношения.Джони , Хана , Ахмет , Хенрик и Адел разказаха какво всъщност представляваЕвропейската доброволческа служба и как младежите могат да станат доброволци вчужбина. Освен това всеки от тях сподели със студентите собствения си опит тук въвВарна.

 

 

Предстоят ни и други презентации занапред и се надяваме все повече и повечемладежи да се възползват от възможностите на програма Младежта в действие.

 

 

Каним всички , които имат нужда от повече информация за ЕДС да не се колебаят, а дасе свържат с нас.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: