Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2012-04-18

Готвене Семинар

Избрах този проект, защото си мислех, че би било добра идея за младежите да се направи нещо ново и различно, освен приложните дености. Чрез този проект дава шанс да се подобри тяхната работа в екип, да се опознаят различни култури и да се научи нещо за живота.

 

Tурска Kухня

С нашите младежи отидохме в „Yo-ho hostel“ във Варна. Там сготвихме интересна турска храна - Айрян, Супа, Патладжан със смляно месо и Бюрек. Oсвен това хората от хостела бяха поканени. За да направим реклама на нашата организация и какво правим, поканихме младежите от ORV медиa да направят репортаж.

 

Немско барбекю

С нашите младежи и приятели на „Сдружение За Теб“ отидохме до Барите, хубаво място близо до Варна. За немската работилница ние решихме да направим традиционно барбекю от северна Германия. Направихме разходка сред природата, а по-късно скара. Ние пекахме немски братвурст и ядохме домашна картофена салата. Като цяло това беше голям успех и всички харесаха хубавото време, барбекюто и веселата компаня.

 

Jonathan Lange

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: