Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2012-04-18

Готвене Семинар

Избрах този проект, защото си мислех, че би било добра идея за младежите да се направи нещо ново и различно, освен приложните дености. Чрез този проект дава шанс да се подобри тяхната работа в екип, да се опознаят различни култури и да се научи нещо за живота.

 

Tурска Kухня

С нашите младежи отидохме в „Yo-ho hostel“ във Варна. Там сготвихме интересна турска храна - Айрян, Супа, Патладжан със смляно месо и Бюрек. Oсвен това хората от хостела бяха поканени. За да направим реклама на нашата организация и какво правим, поканихме младежите от ORV медиa да направят репортаж.

 

Немско барбекю

С нашите младежи и приятели на „Сдружение За Теб“ отидохме до Барите, хубаво място близо до Варна. За немската работилница ние решихме да направим традиционно барбекю от северна Германия. Направихме разходка сред природата, а по-късно скара. Ние пекахме немски братвурст и ядохме домашна картофена салата. Като цяло това беше голям успех и всички харесаха хубавото време, барбекюто и веселата компаня.

 

Jonathan Lange

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: