Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2012-05-28

Contempo Арт Фестивал

 

Contempo aрт фестивал продължи 4 дена , в него бяха включени 17 галерии и 60 артисти от различни държави.Преди отварянето на изложбата се проведе пресконференция и въведение в социалната медиа.

 

Студенти от Техническия университет, специалност по Индустриален дизайн и доброволците които работят в Европейска Доброволска Служба помогнаха на организаторите за поставянето на снимките, за подготвянето на пространството, за ръководството на посетителите и след това за почистването на някои от галериите .

По време на фестивала, който премина много приятно намерих възможност да прегледам снимките , да се запозная, да поговоря с нови художници и да се запозная с нови приятели.

За мен беше удоволствие да участвам в такава организация. Вярвам, че тази организация ще продължава да привлича вниманието на хората и следващите години ще привлече повече посетители и ще бъде по весело.

Поздрави

Ахмет Оздемир

Доброволец по Европейска Доброволческа Служба

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: