Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2012-05-28

Contempo Арт Фестивал

 

Contempo aрт фестивал продължи 4 дена , в него бяха включени 17 галерии и 60 артисти от различни държави.Преди отварянето на изложбата се проведе пресконференция и въведение в социалната медиа.

 

Студенти от Техническия университет, специалност по Индустриален дизайн и доброволците които работят в Европейска Доброволска Служба помогнаха на организаторите за поставянето на снимките, за подготвянето на пространството, за ръководството на посетителите и след това за почистването на някои от галериите .

По време на фестивала, който премина много приятно намерих възможност да прегледам снимките , да се запозная, да поговоря с нови художници и да се запозная с нови приятели.

За мен беше удоволствие да участвам в такава организация. Вярвам, че тази организация ще продължава да привлича вниманието на хората и следващите години ще привлече повече посетители и ще бъде по весело.

Поздрави

Ахмет Оздемир

Доброволец по Европейска Доброволческа Служба

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: