Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2010-03-30

Акция е насочена срещу корупцията в местната власт във Варна

Операция „Медузите” тече във Варна, съобщиха за Дарик от МВР. Задържани са председателят на Общинския съвет Борислав Гуцанов, директорът на градския транспорт Пенчо Пенчев и варненският бизнесмен Даниел Славов - Дидо Дънката. Арестувана е и Йоана Кръстева, главен счетоводител на "Автотранспорт"- Варна.

Сделките са три и са сключени от "Градски транспорт" ЕАД - Варна, чийто едноличен собственик е Община Варна, за доставка на рециклирани автобуси от Франция и Германия. Те са реализирани в периода 2003 г. - 2007 г. и са извършени в грубо нарушение на Закона за обществените поръчки. Общата стойност на доставките е около 2 млн. евро, от които по веригата на комисионерите са присвоени две трети. На практика отклонените средства са два пъти повече от платените. Предстои изготвянето на съдебно-следствени поръчки, чрез които да се съберат допълнителни данни за извършените престъпления. Според разследващите задържаните са отклонявали средства и са съставяли документи с невярно съдържание.

Задържаните са злоупотребили с пари на варненския данъкоплатец при сделка за купуване на автобуси втора употреба.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: