Новини

2018-07-06

Играй с нас!

Спортен клуб за хора с увреждания

2018-04-28

Проектът The European Gateway в действие: Млади български професионалисти на стаж в Бордо

Тази мобилност беше част от The European Gateway - проект, който има за цел да промени начина, по който професионалистите и младите хора търсят и провеждат стажове в чужбина.

2018-03-15

Четирима младежи от България споделят какво е да участваш в младежки обмен в чужбина

Нашите младежи бяха на едноседмичен обмен в Полша с тема фалшивите новини и как да ги разпознаваме.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2012-07-18

Робърт, Европейска доброволческа служба в България

Казвам се Робърт Дани и идвам от Кечкемет, Унгария. Реших да взема участие в проект за Европейска Доброволческа Служба, след като завърших икономически колеж. Преди да вляза във финансовия свят исках да участвам в социалната сфера и да се запозная с други култури. Сега работя като доброволец във Варна от 2-ри Юли. Моят проект във Варна е за работа с хора в неравностойно положение. Аз ще прекарам времето си в ателиета, дейности, семинари, обучения за прилагане на собствените си идеи и учейки се от другите.

Iliana, Elina, Cristina and Robert in Kaliakra

Сега е лятото. Ние се подготвяме за ателиетата, които започват през Септември. В същото време се запознаваме с града. Варна е пълна с възможности, интересни хора и места за излизане. Вече се срещнах с хора от различни страни и култури. Програма "Младежта в действие" наистина събира младежи заедно. Ние сме тук, за да се опознаем помежду си, като оставим настрана всякакви национални различия. Прекарах много часове в разговори с други ЕДС доброволци , ЕРАЗМУС студенти, стажанти и местни жители. Срещнах се също и с младежите с увреждания, и намирам тяхната компания приятна и весела. Тези срещи носят нови перспективи, толерантност и радост в живота ни.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: