Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2012-07-18

Робърт, Европейска доброволческа служба в България

Казвам се Робърт Дани и идвам от Кечкемет, Унгария. Реших да взема участие в проект за Европейска Доброволческа Служба, след като завърших икономически колеж. Преди да вляза във финансовия свят исках да участвам в социалната сфера и да се запозная с други култури. Сега работя като доброволец във Варна от 2-ри Юли. Моят проект във Варна е за работа с хора в неравностойно положение. Аз ще прекарам времето си в ателиета, дейности, семинари, обучения за прилагане на собствените си идеи и учейки се от другите.

Iliana, Elina, Cristina and Robert in Kaliakra

Сега е лятото. Ние се подготвяме за ателиетата, които започват през Септември. В същото време се запознаваме с града. Варна е пълна с възможности, интересни хора и места за излизане. Вече се срещнах с хора от различни страни и култури. Програма "Младежта в действие" наистина събира младежи заедно. Ние сме тук, за да се опознаем помежду си, като оставим настрана всякакви национални различия. Прекарах много часове в разговори с други ЕДС доброволци , ЕРАЗМУС студенти, стажанти и местни жители. Срещнах се също и с младежите с увреждания, и намирам тяхната компания приятна и весела. Тези срещи носят нови перспективи, толерантност и радост в живота ни.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: