Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2012-07-18

Робърт, Европейска доброволческа служба в България

Казвам се Робърт Дани и идвам от Кечкемет, Унгария. Реших да взема участие в проект за Европейска Доброволческа Служба, след като завърших икономически колеж. Преди да вляза във финансовия свят исках да участвам в социалната сфера и да се запозная с други култури. Сега работя като доброволец във Варна от 2-ри Юли. Моят проект във Варна е за работа с хора в неравностойно положение. Аз ще прекарам времето си в ателиета, дейности, семинари, обучения за прилагане на собствените си идеи и учейки се от другите.

Iliana, Elina, Cristina and Robert in Kaliakra

Сега е лятото. Ние се подготвяме за ателиетата, които започват през Септември. В същото време се запознаваме с града. Варна е пълна с възможности, интересни хора и места за излизане. Вече се срещнах с хора от различни страни и култури. Програма "Младежта в действие" наистина събира младежи заедно. Ние сме тук, за да се опознаем помежду си, като оставим настрана всякакви национални различия. Прекарах много часове в разговори с други ЕДС доброволци , ЕРАЗМУС студенти, стажанти и местни жители. Срещнах се също и с младежите с увреждания, и намирам тяхната компания приятна и весела. Тези срещи носят нови перспективи, толерантност и радост в живота ни.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: