Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2012-10-03

Магазини Слънчоглед дариха материали на работилница за младежи с увреждания

 

На 03 Септември 2012 г. в Сдружение ЗА ТЕБ във Варна получихме 5 кашона материали за нашата артистична работилница за младежи с увреждания. Дарението е предоставено от Магазини за художнически материали Слънчоглед и съдържа: различна хартия за опаковане и декорация, салфетки, папие маше, органза, филц, панделки, дървени орнаменти, мъниста, акварелни бои и моливи, напукващ лак, ножици , перфоратори и печати . С нашите доброволци едвам успяхме да се справим с подреждането на всички материали. Предстои да се справим с изразходването им

 

 

Благодарим изключително много на Слънчоглед , че ни помогнаха да разнообразим и обогатим дейностите си. Чрез този жест те си заслужиха място сред спонсорите на нашата предстояща коледна изложба.

 

Повече за Работилница за бижута можете да откриете на www.foryoubg.org както и на страницата ни във Face book: https://www.facebook.com/associationforyou

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: