Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2012-10-03

Работилница за бижута започна работа

 

Работилница за бижута с младежи с увреждания отново отвори врати. Вече цял месец работим заедно с нашите стари и нови участници. И тази година към работилницата се включиха Европейските доброволци в Сдружение ЗА ТЕБ – Робърт и Кристина. Благодарение на тяхната креативност и свежи идеи през 2012/2013 ще създадем страхотни неща. Основен акцент в работата ни този път са отпадъчните материали. Вече можете да видите някои от нашите творения от стари списания и капачки. В бъдеще ще рециклираме и стари касетки, дискове и плочи. Ако ви се намират такива у дома, можете да ги донесете в офиса ни във Варна или да ни ги пратите по пощата.

 

 

Желаем да изкажем специални благодарности на Магазини за художнически материали Слънчоглед , които ни дариха цял куп съкровища (глина, ножици , хартия, моливи и бои). Благодарим и на Фондация Оренда от Варна, които също ни подкрепиха с бои за текстил , глина, четки и др.  

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: