Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2012-10-03

Работилница за бижута започна работа

 

Работилница за бижута с младежи с увреждания отново отвори врати. Вече цял месец работим заедно с нашите стари и нови участници. И тази година към работилницата се включиха Европейските доброволци в Сдружение ЗА ТЕБ – Робърт и Кристина. Благодарение на тяхната креативност и свежи идеи през 2012/2013 ще създадем страхотни неща. Основен акцент в работата ни този път са отпадъчните материали. Вече можете да видите някои от нашите творения от стари списания и капачки. В бъдеще ще рециклираме и стари касетки, дискове и плочи. Ако ви се намират такива у дома, можете да ги донесете в офиса ни във Варна или да ни ги пратите по пощата.

 

 

Желаем да изкажем специални благодарности на Магазини за художнически материали Слънчоглед , които ни дариха цял куп съкровища (глина, ножици , хартия, моливи и бои). Благодарим и на Фондация Оренда от Варна, които също ни подкрепиха с бои за текстил , глина, четки и др.  

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: