Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2012-11-21

Уикенд в Стара Загора

 

От 12. дo 14. Октомври отидох дo Стара Загора за да участвам в събитие, организирано от мои приятели. Те са доброволци в софциалната сфера и организират събитие на тема културна осведоменост.

Бяхме поканени на Европейско изложение. Представихме нашите страни и рекламирахме доброволчеството. Тази игра имаше представители от много европейски страни и аз говорих за Будапеща, столицата на Унгария.

Аз пристигнах в Стара Загора на 12-ти октомври. Аз пътувах с Лилит. Тя е от Армения. Ние останахме къщата на доброволците.

 

Събитието беше на следващия ден. То се проведе в Park Mall Стара Загора. Всеки участник изготви някаква игра,за да представи страната си. Беше забавно. Аз направих пъзели.

Имаше общо 10 страни. Имахме много посетители и танцувахме Макарена.

Вечерта бяхме поканени на парти. Обичам българското гостоприемство.

Роби

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: