Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2012-12-21

Благотворителен Коледен Базар на Сдружение ЗА ТЕБ

Коледен базар Сдружение ЗА ТЕБ
 
На 22 и 23 Декември ще се проведе Благотворителният Коледен Базар на Сдружение ЗА ТЕБ. Базарът ще бъде в Гранд Мол Варна на вторият етаж до магазин Хиполенд. Всички, които желаят, могат да ни посетят и да закупят някои от нашите Коледни картички и играчки. Освен тях ще изложим и цялата наша продукция от тази година: портмонета от аудио касетки, хартиени бижута, бижута от капачки за бутилки, декорирани буркани и бутилки и много други. Сдружение ЗА ТЕБ вече 2 години организира артистична работилница за младежи в неравностойно положение и тази година голяма част нашата продукция е изготвена от материали за рециклиране – списания, буркани, капачки и др.

Основни спонсори на нашият базар този път са Магазини за художнически материали Слънчоглед, които ни дариха сташно много полезни материали, както и Гранд Мол Варна, които ни предоставиха площ за излагане на базара. Благодарим! Искаме да изкажем и специални благодарности на фондация Оренда и DJ Sincro, които също ни подкрепиха с материали; на нашите доброволци, които ни подкрепят през цялата година; както и на нашите участници, без които този базар нямаше да се състои.

Събраните средства ще бъдат използвани за закупуване на материали и продължаване на инициативата.

Очакваме ви !!!

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: