Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2012-12-21

Благотворителен Коледен Базар на Сдружение ЗА ТЕБ

Коледен базар Сдружение ЗА ТЕБ
 
На 22 и 23 Декември ще се проведе Благотворителният Коледен Базар на Сдружение ЗА ТЕБ. Базарът ще бъде в Гранд Мол Варна на вторият етаж до магазин Хиполенд. Всички, които желаят, могат да ни посетят и да закупят някои от нашите Коледни картички и играчки. Освен тях ще изложим и цялата наша продукция от тази година: портмонета от аудио касетки, хартиени бижута, бижута от капачки за бутилки, декорирани буркани и бутилки и много други. Сдружение ЗА ТЕБ вече 2 години организира артистична работилница за младежи в неравностойно положение и тази година голяма част нашата продукция е изготвена от материали за рециклиране – списания, буркани, капачки и др.

Основни спонсори на нашият базар този път са Магазини за художнически материали Слънчоглед, които ни дариха сташно много полезни материали, както и Гранд Мол Варна, които ни предоставиха площ за излагане на базара. Благодарим! Искаме да изкажем и специални благодарности на фондация Оренда и DJ Sincro, които също ни подкрепиха с материали; на нашите доброволци, които ни подкрепят през цялата година; както и на нашите участници, без които този базар нямаше да се състои.

Събраните средства ще бъдат използвани за закупуване на материали и продължаване на инициативата.

Очакваме ви !!!

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: