Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2013-03-28

Работилница за боядисване на тениски и ЕДС промоция

Младежите на Сдружение ЗА ТЕБ показаха всичките си творчески умения в дизайна на нови тениски, които организацията ще използва за насърчаване на Европейската доброволческа служба и програма "Младежта в действие".

Тениски за насърчаване на ЕДС и "Младежта в действие"

 

Сдружение ЗА ТЕБ е организира работилница за боядисване на тениски, за младежи с увреждания. Работните срещи през този месец са с цел да се проектират и рисуват нови тениски, които организацията ще използва за насърчаване на ЕДС и програма "Младежта в действие". Дизайнът на тениски се извършват от младежи, които активно участват в занаятчийски работилници на Сдружение ЗА ТЕБ.

В тази дейност те използват текстилни бои и цялото си въображение, за да се направят уникални рисунки
Крайният резултат ще бъде 100 уникални тениски, които ще бъдат споделени с хора и организации, които са си сътрудничат със Сдружение ЗА ТЕБ. Освен това, те ще бъдат използвани от доброволците в различни събития и презентации за насърчаване на ЕДС.

Работилници за творчество

Работилниците имат за цел да се даде възможност на младите хора с увреждания изразяват своите творчески умения. Тениските ще бъдат подарени на различни хора, и така младите хора ще покажат своето въображение.

Това е втората работилница на Сдружение ЗА ТЕБ за насърчаване на ЕДС с тениски. Миналата година, предишни ЕДС доброволци на Сдружение ЗА ТЕБ участваха в проектирането на изображения, отпечатани на тениски.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: