Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2013-03-28

Работилница за боядисване на тениски и ЕДС промоция

Младежите на Сдружение ЗА ТЕБ показаха всичките си творчески умения в дизайна на нови тениски, които организацията ще използва за насърчаване на Европейската доброволческа служба и програма "Младежта в действие".

Тениски за насърчаване на ЕДС и "Младежта в действие"

 

Сдружение ЗА ТЕБ е организира работилница за боядисване на тениски, за младежи с увреждания. Работните срещи през този месец са с цел да се проектират и рисуват нови тениски, които организацията ще използва за насърчаване на ЕДС и програма "Младежта в действие". Дизайнът на тениски се извършват от младежи, които активно участват в занаятчийски работилници на Сдружение ЗА ТЕБ.

В тази дейност те използват текстилни бои и цялото си въображение, за да се направят уникални рисунки
Крайният резултат ще бъде 100 уникални тениски, които ще бъдат споделени с хора и организации, които са си сътрудничат със Сдружение ЗА ТЕБ. Освен това, те ще бъдат използвани от доброволците в различни събития и презентации за насърчаване на ЕДС.

Работилници за творчество

Работилниците имат за цел да се даде възможност на младите хора с увреждания изразяват своите творчески умения. Тениските ще бъдат подарени на различни хора, и така младите хора ще покажат своето въображение.

Това е втората работилница на Сдружение ЗА ТЕБ за насърчаване на ЕДС с тениски. Миналата година, предишни ЕДС доброволци на Сдружение ЗА ТЕБ участваха в проектирането на изображения, отпечатани на тениски.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: