Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2013-04-04

Робърт - ЕДС доброволец в Сдружение ЗА ТЕБ организира работилница за колички

 

Миналата седмица младите хора с увреждания и доброволци на сдружението ЗА ТЕБ имаха възможност да научат нови неща за механиката с работилницата на име „ Моята кола играчка”

 

Доброволци и младежи с увреждания - обучение и се забавляват заедно

Робърт, един от текущите доброволци в сдружение ЗА ТЕБ организира миналата седмица, специална сесия от семинари. Младежи с увреждания и доброволци, които участват в дейностите на организацията се научиха как да произвеждат свои автомобили. Те научиха също, как да ги управляват! За това те са използвали малки двигатели и батерии, прикрепени към картон конструкция с формата на автомобил.

Целта на работилница беше да се направи образователна дейност за младежи с увреждания и доброволци. И с основните понятия за механика всички имаха възможност да се запознаят по забавен начин как да направят свой собствен работещ автомобил. След работната среща младежите и доброволците се надпреварваха със своите творения.

Това бе доказателство за голямата активност на младежите с увреждания и доброволците, които развиват нови умения и се забавляват , докато се учат.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: