Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2013-04-04

Робърт - ЕДС доброволец в Сдружение ЗА ТЕБ организира работилница за колички

 

Миналата седмица младите хора с увреждания и доброволци на сдружението ЗА ТЕБ имаха възможност да научат нови неща за механиката с работилницата на име „ Моята кола играчка”

 

Доброволци и младежи с увреждания - обучение и се забавляват заедно

Робърт, един от текущите доброволци в сдружение ЗА ТЕБ организира миналата седмица, специална сесия от семинари. Младежи с увреждания и доброволци, които участват в дейностите на организацията се научиха как да произвеждат свои автомобили. Те научиха също, как да ги управляват! За това те са използвали малки двигатели и батерии, прикрепени към картон конструкция с формата на автомобил.

Целта на работилница беше да се направи образователна дейност за младежи с увреждания и доброволци. И с основните понятия за механика всички имаха възможност да се запознаят по забавен начин как да направят свой собствен работещ автомобил. След работната среща младежите и доброволците се надпреварваха със своите творения.

Това бе доказателство за голямата активност на младежите с увреждания и доброволците, които развиват нови умения и се забавляват , докато се учат.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: