Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2013-04-18

EДС доброволци в Несебър

Миналия месец с няколко приятели и доброволци отидохме в Несебър. Искахме да проучим това красиво и историческо място в спокоен период, без да е претъпкан на летния сезон.


 

ЕДС доброволците в исторически обекти

Несебър е един от най-интересните градове в България. Независимо от факта, че е една от най-големите летни дестинации за много туристи, поради наличието в района на най-големия морски курорт в страната. Хубав град с много богата и интересна история зад гърба си. Малтус, Несебър е част от списъка на ЮНЕСКО на обектите на световното наследство.

С група от доброволци от ЕДС доброволци и някои други приятели решихме да посетим града през март миналата година. Отделен от шума на околната среда на улиците през лятото, ние имахме възможността да се насладим на гледка, като почти единствените посетители.

Много полезно за доброволците е, че местните ни разказаха истории за Несебър. Бяхме впечатлени от 40 църкви в града. Мястото се счита за важно географско, икономическо и духовно място, което обяснява многото храмове.

Cristina

 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: