Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2013-04-18

EДС доброволци в Несебър

Миналия месец с няколко приятели и доброволци отидохме в Несебър. Искахме да проучим това красиво и историческо място в спокоен период, без да е претъпкан на летния сезон.


 

ЕДС доброволците в исторически обекти

Несебър е един от най-интересните градове в България. Независимо от факта, че е една от най-големите летни дестинации за много туристи, поради наличието в района на най-големия морски курорт в страната. Хубав град с много богата и интересна история зад гърба си. Малтус, Несебър е част от списъка на ЮНЕСКО на обектите на световното наследство.

С група от доброволци от ЕДС доброволци и някои други приятели решихме да посетим града през март миналата година. Отделен от шума на околната среда на улиците през лятото, ние имахме възможността да се насладим на гледка, като почти единствените посетители.

Много полезно за доброволците е, че местните ни разказаха истории за Несебър. Бяхме впечатлени от 40 църкви в града. Мястото се счита за важно географско, икономическо и духовно място, което обяснява многото храмове.

Cristina

 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: