Новини

2018-07-06

Играй с нас!

Спортен клуб за хора с увреждания

2018-04-28

Проектът The European Gateway в действие: Млади български професионалисти на стаж в Бордо

Тази мобилност беше част от The European Gateway - проект, който има за цел да промени начина, по който професионалистите и младите хора търсят и провеждат стажове в чужбина.

2018-03-15

Четирима младежи от България споделят какво е да участваш в младежки обмен в чужбина

Нашите младежи бяха на едноседмичен обмен в Полша с тема фалшивите новини и как да ги разпознаваме.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2013-07-22

Изложба на Работилница за бижута на FUN CITY

За трети пореден път Работилница за бижута на Сдружение ЗА ТЕБ участва във варненския младежки фестивал FUN CITY. От 4-ти до 7- и Юли жителите и гостите на Варна успяха да научат различни техники за изработка на бижута и да закупят някое от нашите творения.

нашия щанд

 

Бижутата и сувенирите, които изложихме бяха изработени основно от естествени материали: представихме много дървени бижута и бижута от седеф, както и много рисувани речни и морски камъчета. Особен акцент в изложбата бяха и предметите изработени от отпадъчни материали - рисувани буркани, портмонета от стерео касетки, бижута от стари списания и обеци от капачки от бутилки. 

Щандът в Морската градина бе организиран изцяло от нашите доброволци. Освен, че подготвиха изложбата, доброволците заедно с участниците в работилницата помагаха и на желаещите да се научат сами да изработват бижута.

В резултат на изложбата събрахме 200 лв. , които ще бъдат използвани за продължаване на инициативата.

доброволци

Благодарим на нашите спонсори Магазини за художнически материали Слънчоглед и DJ Sincro, както на доброволците Лили, Биляна, Тони, Баран и Адем.

Работилница на бижута е инициатива на Сдружение ЗА ТЕБ, която се осъществява на доброволни начала. В нея са включени 7 младежа в неравностойно положение, които посредством различни техники изработват интересни сувенири и бижута. Цел на Работилница за бижута е да се подпомогне социалната интеграция на младежи в неравностойно положение.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: