Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2013-07-22

Изложба на Работилница за бижута на FUN CITY

За трети пореден път Работилница за бижута на Сдружение ЗА ТЕБ участва във варненския младежки фестивал FUN CITY. От 4-ти до 7- и Юли жителите и гостите на Варна успяха да научат различни техники за изработка на бижута и да закупят някое от нашите творения.

нашия щанд

 

Бижутата и сувенирите, които изложихме бяха изработени основно от естествени материали: представихме много дървени бижута и бижута от седеф, както и много рисувани речни и морски камъчета. Особен акцент в изложбата бяха и предметите изработени от отпадъчни материали - рисувани буркани, портмонета от стерео касетки, бижута от стари списания и обеци от капачки от бутилки. 

Щандът в Морската градина бе организиран изцяло от нашите доброволци. Освен, че подготвиха изложбата, доброволците заедно с участниците в работилницата помагаха и на желаещите да се научат сами да изработват бижута.

В резултат на изложбата събрахме 200 лв. , които ще бъдат използвани за продължаване на инициативата.

доброволци

Благодарим на нашите спонсори Магазини за художнически материали Слънчоглед и DJ Sincro, както на доброволците Лили, Биляна, Тони, Баран и Адем.

Работилница на бижута е инициатива на Сдружение ЗА ТЕБ, която се осъществява на доброволни начала. В нея са включени 7 младежа в неравностойно положение, които посредством различни техники изработват интересни сувенири и бижута. Цел на Работилница за бижута е да се подпомогне социалната интеграция на младежи в неравностойно положение.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: