Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2013-07-27

Младежи в неравностойно положение се гмуркат под вода

На 25 и 26 Юли 2013 г. Морски клуб „Приятели на Морето” и Сдружение ЗА ТЕБ организираха подводни гмуркания за младежи с леки умствени увреждания.  3-ма младежи се престрашиха да сложат плавници и маска и да разгледат какво се случва на морското дъно. Освен, че за първи път облякоха неопрен , през тези два дни те научиха какво оборудване използват водолазите, как се облича оборудването, за какво се използва, как се диша с кислородна бутилка, както и какви животни се срещат в Черно море. За успешното подводно приключение помагаха  и доброволци от Сдружение ЗА ТЕБ, а опитните инструктури от клуба успяха да вкарат под водата дори и тези, които не умеят да плуват.

 Гмуркане


Идеята за нестандартната дейност се заражда на Борса за проекти и идеи, организирана от Фондация Лале в края на месец Октомври 2012г. Там двете организации сключват сделка за обмен на уроци по Англйски език за водолази в замяна на подводни гмуркания за младежи в неравностйно положение. Курсът по английски се проведе през месец Март , а за гмурканията трябваше да се изчака подходящо време.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: