Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2013-11-11

Сдружение 'За Теб' има eднa нов герман EVS доброволeц


Сдружение 'За Теб' има трима нови EVS доброволци: Sara от Белгия и Тилман и Вероника от Германия. Сара е тук само в продължение на един месец, но двамата германци ще останат до следващото лято във Варна.


най-напред германското момиче представя себе си:

Аз съм Вероника, завърших училище и аз съм много любопитна за идните дни! Cега aз съм на 19 години и обичам да помагам на хората. В творческата работилница мога да направя това. По време на моето EVS. Аз искам да науча български и повече за българските традиции. България има много красиви места, които да посетите. Морската градина на Варна е много красива. Харесва ми живота тук, дори и да е много различен от Германия. Най-добри благопожелания.


___________________


Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: