Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2013-11-18

Сдружение 'За Теб' има eдин нов герман EVS доброволeц


Сдружение 'За Теб' има трима нови EVS доброволци: Сара от Белгия и Тилман и Вероника от Германия. Сара е тук само в продължение на един месец, но двамата германци ще останат до следващото лято във Варна.


Най-напред германското момче представя себе си: 

Аз съм Тилман от Германия и съм във Варна като доброволец. През лятото завърших образованието си в областта на технологиите и медиите сега съм в търсене на нови преживявания. Искам да опитам нещо ново, да живея в друга страна, да се запозная с нови култури и (надявам се) нов език.

 

Много се интересувам от изкуство, култура и медии - свиря на пиано, харесва ми да проектирам и да се занимавам с медийни дейности. Така че може би мога да организирам някои медийни семинари в Сдружение ЗА ТЕБ. Освен че ще науча малко английски, ще направя и промоция за Европейската доброволческа служба.

 

 

___________________

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: