Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2013-12-16

Нови презентации в Икономически Университет Варна и пета гимназия

 

 

Сряда и Четвъртък (27./28.11.2013) доброволците от Сдружение ЗА ТЕБ  направиха реклама за доброволния труд в чужбина. Те представиха Европейска доброволческа служба за да мотивират млади хора да разширят мирогледа си.

 

В университета, доброволците говореха на английски и на български. Студентите научиха че ЕДС е еднократна възможност, за хора между 18 и 30 години. Не е нужно да имаш специални умения или пари, ЕДС е безопасна, и ще получиш помощ от ментори. За повече информация, кликнете тук.

 

 

 

 

 

 

 

След това, доброволците разказаха за работата на ЗА ТЕБ  която подкрепя хора в неравностойно положение. Бяха показани снимки и немската доброволка Вероника държа реч на български език. После, Фьодор от Латвия говори за живота си като доброволец в Тервел.Той каза, че организира дейности за свободното време за деца и също е научил малко български. Накрая, Ирина говори за нейния ЕДС опит в Украйна. За нея ЕДС е било наистина вълнуващо преживяване и тя не съжалява, че е отишла там.

 

 

 

 

 

_______________________________

 


В Четвъртък сутрин, германските доброволци и Елина отидоха в Пета Гимназия в немски клас за да им покажем други перспективи. ЕДС е една добра възможност да се замислиш за бъдещия си професионален живот и да се ориентираш.

Затова сдружение ЗА ТЕБ насърчава млади хора да станат доброволци. Със сигурност, това ще промени живота ви и си струва да опитате!


_______________________________

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: