Новини

2018-07-06

Играй с нас!

Спортен клуб за хора с увреждания

2018-04-28

Проектът The European Gateway в действие: Млади български професионалисти на стаж в Бордо

Тази мобилност беше част от The European Gateway - проект, който има за цел да промени начина, по който професионалистите и младите хора търсят и провеждат стажове в чужбина.

2018-03-15

Четирима младежи от България споделят какво е да участваш в младежки обмен в чужбина

Нашите младежи бяха на едноседмичен обмен в Полша с тема фалшивите новини и как да ги разпознаваме.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2013-12-16

Нови презентации в Икономически Университет Варна и пета гимназия

 

 

Сряда и Четвъртък (27./28.11.2013) доброволците от Сдружение ЗА ТЕБ  направиха реклама за доброволния труд в чужбина. Те представиха Европейска доброволческа служба за да мотивират млади хора да разширят мирогледа си.

 

В университета, доброволците говореха на английски и на български. Студентите научиха че ЕДС е еднократна възможност, за хора между 18 и 30 години. Не е нужно да имаш специални умения или пари, ЕДС е безопасна, и ще получиш помощ от ментори. За повече информация, кликнете тук.

 

 

 

 

 

 

 

След това, доброволците разказаха за работата на ЗА ТЕБ  която подкрепя хора в неравностойно положение. Бяха показани снимки и немската доброволка Вероника държа реч на български език. После, Фьодор от Латвия говори за живота си като доброволец в Тервел.Той каза, че организира дейности за свободното време за деца и също е научил малко български. Накрая, Ирина говори за нейния ЕДС опит в Украйна. За нея ЕДС е било наистина вълнуващо преживяване и тя не съжалява, че е отишла там.

 

 

 

 

 

_______________________________

 


В Четвъртък сутрин, германските доброволци и Елина отидоха в Пета Гимназия в немски клас за да им покажем други перспективи. ЕДС е една добра възможност да се замислиш за бъдещия си професионален живот и да се ориентираш.

Затова сдружение ЗА ТЕБ насърчава млади хора да станат доброволци. Със сигурност, това ще промени живота ви и си струва да опитате!


_______________________________

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: