Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2014-01-15

Нова доброволка във Варна

 

 

Здравейте!

 

Казвам се Мирея, аз съм от Бадалона - един град близо до Барселона (Испания) и участвам в Европейска доброволческа служба в офисът за международни отношения в Икономически Универсиет - Варна за 10 месеца.

 

Основните ми занимания в университета са да подпомагам работата с входящи и изходящи студенти по Еразъм, да поддържам отношенията с партньорските университети и да търся нови контакти, да търся и да кандидатствам за нови проекти, да подкрепям организирането на събития и ЕДС промоция, и други задачи или проекти на офисът за международни отношения.

 

Както виждате, ЕДС е уникална възможност да подобря професионалните си умения и се надявам да ми помогне в бъдещата ми кариера. Освен това, благодарение на ЕДС откривам България, страна, напълно непозната за мен допреди няколко месеца, и срешам на много хора от целия свят.

 

Така че, ако някой ме пита “Защо ЕДС?” аз ще отговоря веднага: “Защо не?”. ЕДС е възможност да научите по неформален начин за нова култура, хора, работа, живот!

 

 

Ще се видим във Варна!

 

 

 

 

 

 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: