Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2014-01-15

Нова доброволка във Варна

 

 

Здравейте!

 

Казвам се Мирея, аз съм от Бадалона - един град близо до Барселона (Испания) и участвам в Европейска доброволческа служба в офисът за международни отношения в Икономически Универсиет - Варна за 10 месеца.

 

Основните ми занимания в университета са да подпомагам работата с входящи и изходящи студенти по Еразъм, да поддържам отношенията с партньорските университети и да търся нови контакти, да търся и да кандидатствам за нови проекти, да подкрепям организирането на събития и ЕДС промоция, и други задачи или проекти на офисът за международни отношения.

 

Както виждате, ЕДС е уникална възможност да подобря професионалните си умения и се надявам да ми помогне в бъдещата ми кариера. Освен това, благодарение на ЕДС откривам България, страна, напълно непозната за мен допреди няколко месеца, и срешам на много хора от целия свят.

 

Така че, ако някой ме пита “Защо ЕДС?” аз ще отговоря веднага: “Защо не?”. ЕДС е възможност да научите по неформален начин за нова култура, хора, работа, живот!

 

 

Ще се видим във Варна!

 

 

 

 

 

 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: