Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2014-01-29

Презентация за Европейска доброволческа служба в Варненски Свободен Университет

 

В Четвъртък, 10.12.2013, ние организирахме друга презентация за възможностите и големия шанс да бъдеш доброволец. Така че на този ден ние можахме да покажем отново колко може човек да придобие само чрез присъединяване в ЕДС проекти - интересен културен обмен,  лесни възможности за пътуване, запознаване с нови хора, време да помислите повече за себе си, развитие на вашата личност.

 

 

 

Тези, които вече са научили професия също могат да участват в доброволни дейности, които са свързани със знанията им, така че това също може да бъде полезено за тяхната бъдеща професионална реализация. Това е което испанската доброволка Мирея подчерта.  Тя е  ЕДС в международния офис в Инкономически Университет-Варна и  това и дава повече практически опит в областта, в която тя иска да работи по-късно.

 

 

 

 

Няма абсолютно никаква необходимост да имате професионални знания, за да стане доброволец. Например, немската доброволка Вероника и двамата латвийски доброволци само са завършили гимназия, преди да дойдат тук, в България.

 

Ако сега сте заинтересувани да станете доброволец, кликнете тук: youthbg.info!

 

 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: