Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2014-01-29

Презентация за Европейска доброволческа служба в Варненски Свободен Университет

 

В Четвъртък, 10.12.2013, ние организирахме друга презентация за възможностите и големия шанс да бъдеш доброволец. Така че на този ден ние можахме да покажем отново колко може човек да придобие само чрез присъединяване в ЕДС проекти - интересен културен обмен,  лесни възможности за пътуване, запознаване с нови хора, време да помислите повече за себе си, развитие на вашата личност.

 

 

 

Тези, които вече са научили професия също могат да участват в доброволни дейности, които са свързани със знанията им, така че това също може да бъде полезено за тяхната бъдеща професионална реализация. Това е което испанската доброволка Мирея подчерта.  Тя е  ЕДС в международния офис в Инкономически Университет-Варна и  това и дава повече практически опит в областта, в която тя иска да работи по-късно.

 

 

 

 

Няма абсолютно никаква необходимост да имате професионални знания, за да стане доброволец. Например, немската доброволка Вероника и двамата латвийски доброволци само са завършили гимназия, преди да дойдат тук, в България.

 

Ако сега сте заинтересувани да станете доброволец, кликнете тук: youthbg.info!

 

 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: