Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2014-02-17

Благотворителни събития за Митко

Благотворителни събития за Митко


В неделя, 26 Яануари, Eвропиейските доброволци във Варна отпразнуваха две благотворителни събития. Парите се събираха е за Митко, сирак от Варна, кой има нужда от дарения за финансиране на следването си в София. Организиран от ‘Balkan Kids Foundation’, денят започна с типичен испански обяд в Младежки дом Варна - прясна паея, тортия и сангрия при условие, испанска атмосфера сред гостите. ЕДС доброволци от цяла България помагат да се създаде успешно събитие.

 

 


 

 

По-късно през деня, второто благотворително събитие се състоя в Club Vintage. Български певчески таланти изпълниха любимите си песни на високо ниво, преди началото на караокето. В края на деня членовете на “Balkan Kids Foundation” събраха повече от 350 лева за Митко.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: