Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2014-03-05

Изложба-базар

Сдружение ЗА ТЕБ организира изложба-базар на нашата Работилница за бижута по случай идните празници : 8-и Март и Тодоров ден. Изложбата ще се проведе на 8-и Март, Събота от 11:00 до 18:00 в книжарница Ciela във ФК във Варна.

Посетителите ще могат да разгледат и закупят от нашите брошки, бижута, камъчета и картички. Вярваме че на изложбата ще откриете страхотни подаръци за вас и вашите близки и приятели. Събраните средства ще използваме за закупуване на материали за работилницата. 
Благодарим на книжарница Ciela за тяхната подкрепа, на нашите дарители: Магазини за художнически материали Слънчогле, Фондация Оренда и DJ Sincro, както и на нашите неуморни доброволци


Очакваме ви !

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: