Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2014-03-05

Нашата нова Френска стажантка представя себе си

 

Здравей на всички!


Казвам се Елоиз, аз съм от югозападна Франция от един малкък град, наречен Périgueux. Аз съм любопитен и отворен човек, обичам да пътувам защото за мен това е най-добрият начин да се срещам и да разбирам хората, да обменя опит, да открия нови начини на живот и различни култури, а също и да науча повече за себе си. Бях ЕДС миналата година в Украйна в продължение на 6 месеца, и благодарение на този опит разбрах, че Източна Европа е много привлекателна за мен.

Избрах България тази година, за да участвам в програма Леонардо Да Винчи за период от 4 месеца, но ще направя всичко възможно, за да остана по-дълго! Аз работя за Сдружение ЗА ТЕБ, което се намира във Варна. Основната дейност, която развивам в моя проект е да популяризирам европейската програма "Еразъм +" , а също и да намеря партньори за координация на различни проекти. Аз съм щастлива да участвам в артистични ателиета два пъти седмично и да правят някои творчески дейности с младежи с увреждания. Това е наистина една чудесна възможност да развия нови умения за моята кариера. Аз имам също и възможността да работя в добра атмосфера.

 

Очаквам с нетърпение да се запознаем в гр. Варна!

 

 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: