Новини

2018-07-06

Играй с нас!

Спортен клуб за хора с увреждания

2018-04-28

Проектът The European Gateway в действие: Млади български професионалисти на стаж в Бордо

Тази мобилност беше част от The European Gateway - проект, който има за цел да промени начина, по който професионалистите и младите хора търсят и провеждат стажове в чужбина.

2018-03-15

Четирима младежи от България споделят какво е да участваш в младежки обмен в чужбина

Нашите младежи бяха на едноседмичен обмен в Полша с тема фалшивите новини и как да ги разпознаваме.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2014-03-05

Нашата нова Френска стажантка представя себе си

 

Здравей на всички!


Казвам се Елоиз, аз съм от югозападна Франция от един малкък град, наречен Périgueux. Аз съм любопитен и отворен човек, обичам да пътувам защото за мен това е най-добрият начин да се срещам и да разбирам хората, да обменя опит, да открия нови начини на живот и различни култури, а също и да науча повече за себе си. Бях ЕДС миналата година в Украйна в продължение на 6 месеца, и благодарение на този опит разбрах, че Източна Европа е много привлекателна за мен.

Избрах България тази година, за да участвам в програма Леонардо Да Винчи за период от 4 месеца, но ще направя всичко възможно, за да остана по-дълго! Аз работя за Сдружение ЗА ТЕБ, което се намира във Варна. Основната дейност, която развивам в моя проект е да популяризирам европейската програма "Еразъм +" , а също и да намеря партньори за координация на различни проекти. Аз съм щастлива да участвам в артистични ателиета два пъти седмично и да правят някои творчески дейности с младежи с увреждания. Това е наистина една чудесна възможност да развия нови умения за моята кариера. Аз имам също и възможността да работя в добра атмосфера.

 

Очаквам с нетърпение да се запознаем в гр. Варна!

 

 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: