Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2014-03-05

Нашата нова Френска стажантка представя себе си

 

Здравей на всички!


Казвам се Елоиз, аз съм от югозападна Франция от един малкък град, наречен Périgueux. Аз съм любопитен и отворен човек, обичам да пътувам защото за мен това е най-добрият начин да се срещам и да разбирам хората, да обменя опит, да открия нови начини на живот и различни култури, а също и да науча повече за себе си. Бях ЕДС миналата година в Украйна в продължение на 6 месеца, и благодарение на този опит разбрах, че Източна Европа е много привлекателна за мен.

Избрах България тази година, за да участвам в програма Леонардо Да Винчи за период от 4 месеца, но ще направя всичко възможно, за да остана по-дълго! Аз работя за Сдружение ЗА ТЕБ, което се намира във Варна. Основната дейност, която развивам в моя проект е да популяризирам европейската програма "Еразъм +" , а също и да намеря партньори за координация на различни проекти. Аз съм щастлива да участвам в артистични ателиета два пъти седмично и да правят някои творчески дейности с младежи с увреждания. Това е наистина една чудесна възможност да развия нови умения за моята кариера. Аз имам също и възможността да работя в добра атмосфера.

 

Очаквам с нетърпение да се запознаем в гр. Варна!

 

 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: