Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2014-03-20

Уроци по немски и по английски

Уроци по немски и по английски

Преди около един месец, първият английски урок се проведе в офиса на Сдружение ЗА ТЕБ. Миналия Вторник бе и първият германски урок. Немската доброволка Вероника споделя знанията си по английски език и майчиния език с някои от заинтересованите доброволци във Варна, както и българи, които, общо взето, искат да подобрят езиковите си умения. Ние винаги прекарваме приятно и уроците не са много строги-  дискутираме различни теми, получаваме материали за самоподготовка и правим полезни упражнения.


За тези, които се интересуват, всеки Вторник в 18:30 часа се срещаме за немските уроци,  а всеки четвъртък в 18:00 часа за английски. Вие сте поканени да дойдаете и да опресните вашите езикови умения!

 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: