Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2014-04-23

Успешна презентация в Икономически университет

 

Успешна презентация в Икономически университет

 

 

 

 

 

 

 

Във вторник, 18 март 2014 , Варненските доброволци и бивши Еразъм студенти представиха новата програма Eразъм+ и различните възможности за млади хора да отидат в чужбина. От личения опит на младежите публиката разбра колко ценни могат да бъдат  Европейска доброволческа служба или студентския обмен Еразъм. Освен това, Сдружение ЗА ТЕБ направи преглед за нейната социална работа, като показа снимки и описания на различните дейности на нашите доброволци. Както обикновено, изказванията бяха на английски и български. Бившата доброволка Ирина говори за EДС си в Украйна.След това имаше информационни щандове извън голямата зала са да могат заинтересованите хора да получат брошури и да получат възможност за личен разговор с опитни доброволци и Еразъм студенти. Като цяло, това е обогатяващо събитие за лекторите и публиката.

 

Ако сте между 17 и 30 години и търсите възможност да придобиете опит в ужбина, да разширите хоризонта си и да придобиете знания по неформален начин, кликнете тук : http://youthbg.info/.

 

 

 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: