Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2014-04-23

Успешна презентация в Икономически университет

 

Успешна презентация в Икономически университет

 

 

 

 

 

 

 

Във вторник, 18 март 2014 , Варненските доброволци и бивши Еразъм студенти представиха новата програма Eразъм+ и различните възможности за млади хора да отидат в чужбина. От личения опит на младежите публиката разбра колко ценни могат да бъдат  Европейска доброволческа служба или студентския обмен Еразъм. Освен това, Сдружение ЗА ТЕБ направи преглед за нейната социална работа, като показа снимки и описания на различните дейности на нашите доброволци. Както обикновено, изказванията бяха на английски и български. Бившата доброволка Ирина говори за EДС си в Украйна.След това имаше информационни щандове извън голямата зала са да могат заинтересованите хора да получат брошури и да получат възможност за личен разговор с опитни доброволци и Еразъм студенти. Като цяло, това е обогатяващо събитие за лекторите и публиката.

 

Ако сте между 17 и 30 години и търсите възможност да придобиете опит в ужбина, да разширите хоризонта си и да придобиете знания по неформален начин, кликнете тук : http://youthbg.info/.

 

 

 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: