Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2014-04-24

Нов ЕДС доброволец

 

 

Казвам се Матео, аз съм на 29 години и съм от Италия. Аз съм от едно малко село на източния бряг на Сардиния. В университета учих право. Когато бях в университета бях член на университетска асоциация и така открих за съществуването на Европейската доброволческа служба.

Защо избрах България и в частност Варна? Търсех проект, който може да ми даде възможност да остана в контакт с учениците, но също така, да ми даде възможност да работя в офис или като цяло да извършвам административни дейности.

Така че, когато видях проекта на Сдружение ЗА ТЕБ аз веднага разбрах, че е точно това, което търся. След това проверих допълнителна информация за България и Варна (защото нямах никаква представа от тях), но когато разбрах, че Варна е един прекрасен град, в предната част на морето бях сигурен, че този град е идеален за мен.

Сега съм във Варна, за да работя в Еразъм офиса на Варненския икономически университет, но също така и да си сътрудничи с Сдружение ЗА ТЕБ. Мисля, че това е една чудесна възможност за мен да подобря уменията си в различни теми и добър начин за да уча много неща.

 

Сигурен съм, че в този проект мога да науча много важна информация и да подобря моята компетентност за бъдеща работа. Това също е добър начин за разширяване на моите интереси в други теми. Околната среда във Варна и като цяло с другите доброволци тук е невероятно. Ние сме много доброволци и си помагаме един на друг, за да направим друг проект. Това е само първата ми седмица във Варна като доброволец, но съм сигурен, че този опит ще бъде много важен и ще ме удовлетворява във всеки един аспект.

 

 

 

 

 

 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: