Новини

2018-07-06

Играй с нас!

Спортен клуб за хора с увреждания

2018-04-28

Проектът The European Gateway в действие: Млади български професионалисти на стаж в Бордо

Тази мобилност беше част от The European Gateway - проект, който има за цел да промени начина, по който професионалистите и младите хора търсят и провеждат стажове в чужбина.

2018-03-15

Четирима младежи от България споделят какво е да участваш в младежки обмен в чужбина

Нашите младежи бяха на едноседмичен обмен в Полша с тема фалшивите новини и как да ги разпознаваме.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2014-04-24

Нов ЕДС доброволец

 

 

Казвам се Матео, аз съм на 29 години и съм от Италия. Аз съм от едно малко село на източния бряг на Сардиния. В университета учих право. Когато бях в университета бях член на университетска асоциация и така открих за съществуването на Европейската доброволческа служба.

Защо избрах България и в частност Варна? Търсех проект, който може да ми даде възможност да остана в контакт с учениците, но също така, да ми даде възможност да работя в офис или като цяло да извършвам административни дейности.

Така че, когато видях проекта на Сдружение ЗА ТЕБ аз веднага разбрах, че е точно това, което търся. След това проверих допълнителна информация за България и Варна (защото нямах никаква представа от тях), но когато разбрах, че Варна е един прекрасен град, в предната част на морето бях сигурен, че този град е идеален за мен.

Сега съм във Варна, за да работя в Еразъм офиса на Варненския икономически университет, но също така и да си сътрудничи с Сдружение ЗА ТЕБ. Мисля, че това е една чудесна възможност за мен да подобря уменията си в различни теми и добър начин за да уча много неща.

 

Сигурен съм, че в този проект мога да науча много важна информация и да подобря моята компетентност за бъдеща работа. Това също е добър начин за разширяване на моите интереси в други теми. Околната среда във Варна и като цяло с другите доброволци тук е невероятно. Ние сме много доброволци и си помагаме един на друг, за да направим друг проект. Това е само първата ми седмица във Варна като доброволец, но съм сигурен, че този опит ще бъде много важен и ще ме удовлетворява във всеки един аспект.

 

 

 

 

 

 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: