Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2014-04-24

Нов ЕДС доброволец

 

 

Казвам се Матео, аз съм на 29 години и съм от Италия. Аз съм от едно малко село на източния бряг на Сардиния. В университета учих право. Когато бях в университета бях член на университетска асоциация и така открих за съществуването на Европейската доброволческа служба.

Защо избрах България и в частност Варна? Търсех проект, който може да ми даде възможност да остана в контакт с учениците, но също така, да ми даде възможност да работя в офис или като цяло да извършвам административни дейности.

Така че, когато видях проекта на Сдружение ЗА ТЕБ аз веднага разбрах, че е точно това, което търся. След това проверих допълнителна информация за България и Варна (защото нямах никаква представа от тях), но когато разбрах, че Варна е един прекрасен град, в предната част на морето бях сигурен, че този град е идеален за мен.

Сега съм във Варна, за да работя в Еразъм офиса на Варненския икономически университет, но също така и да си сътрудничи с Сдружение ЗА ТЕБ. Мисля, че това е една чудесна възможност за мен да подобря уменията си в различни теми и добър начин за да уча много неща.

 

Сигурен съм, че в този проект мога да науча много важна информация и да подобря моята компетентност за бъдеща работа. Това също е добър начин за разширяване на моите интереси в други теми. Околната среда във Варна и като цяло с другите доброволци тук е невероятно. Ние сме много доброволци и си помагаме един на друг, за да направим друг проект. Това е само първата ми седмица във Варна като доброволец, но съм сигурен, че този опит ще бъде много важен и ще ме удовлетворява във всеки един аспект.

 

 

 

 

 

 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: