Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2014-10-21

Здравейте, аз съм Хавиер!

 

Аз съм Хавиер от Бургос, град в Северна Испания. По образование съм преподавател по чужд език и физическо възпитание и спорт. Работя като спортен аниматор и наставник по лека атлетика.
 В град Варна съм от месец, но ще остана тук почти една година.
 Миналата година посетих България с мои приятели и тогава се замислих за възможността да живея там. Кандидатствах за проект по програма Еразъм +  във Варна и вече съм тук.
 България е необичайна страна и бих искал да науча повече за нея, за Балканите, за културата и за начина на живот в тази част на света.
Работейки със Сдружение “ За Теб”, имам възможността да постигна тези цели, тъй като те ми предоставят шанса да се потопя изцяло в местния начин на живот. Участието ни в разнообразни мероприятия на открито, уъркшопи, работилници за ръчно изработени изделия и най-различни проекти, са дейности, които ни позволяват да наблюдаваме в реално време как участниците в тях показват напредък в развитието на социалните си умения и обогатяват знанията си.
Изключително съм благодарен на Сдружение “За Теб” за голямата помощ, благоприятните условия и удобства, които осигуриха и продължават да осигуряват на доброволците. Без тях сме изгубени!
 Тук срещнах и много доброволци от цял свят, което допринася много за усъвършенстването на познанията ми по английския език, а защо не и да науча малко други езици.

Искрено ви препоръчвам да участвате в какъвто и да е ЕДС проект, в която част на света пожелаете, но преди всичко ви съветвам да дойдете в България и най-вече във Варна.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: