Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2014-10-21

Здравейте, аз съм Хавиер!

 

Аз съм Хавиер от Бургос, град в Северна Испания. По образование съм преподавател по чужд език и физическо възпитание и спорт. Работя като спортен аниматор и наставник по лека атлетика.
 В град Варна съм от месец, но ще остана тук почти една година.
 Миналата година посетих България с мои приятели и тогава се замислих за възможността да живея там. Кандидатствах за проект по програма Еразъм +  във Варна и вече съм тук.
 България е необичайна страна и бих искал да науча повече за нея, за Балканите, за културата и за начина на живот в тази част на света.
Работейки със Сдружение “ За Теб”, имам възможността да постигна тези цели, тъй като те ми предоставят шанса да се потопя изцяло в местния начин на живот. Участието ни в разнообразни мероприятия на открито, уъркшопи, работилници за ръчно изработени изделия и най-различни проекти, са дейности, които ни позволяват да наблюдаваме в реално време как участниците в тях показват напредък в развитието на социалните си умения и обогатяват знанията си.
Изключително съм благодарен на Сдружение “За Теб” за голямата помощ, благоприятните условия и удобства, които осигуриха и продължават да осигуряват на доброволците. Без тях сме изгубени!
 Тук срещнах и много доброволци от цял свят, което допринася много за усъвършенстването на познанията ми по английския език, а защо не и да науча малко други езици.

Искрено ви препоръчвам да участвате в какъвто и да е ЕДС проект, в която част на света пожелаете, но преди всичко ви съветвам да дойдете в България и най-вече във Варна.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: