Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2014-12-15

Дейности в работилницата на За Теб

Сдружение “За Теб”, което осигурява подкрепа на хора в неравностойно положение, работи по няколко проекта и дейности, сред които - европейска доброволческа служба, програмата Еразъм +, провеждане на уъркшопи и др. Сдружението отговаря както за управлението и координирането на проектите, така и за всички ЕДС доброволци, участващи в дейностите на организацията.

 В тази статия ще ви разкажем за нашите уъркшопи, но както вече знаете, една от дейностите на организацията е програмата Еразъм + и по-специално - европейската доброволческа служба (ЕДС). Всеки един от доброволците във Варна работи по различен проект и изпълнява специфични дейности, допринасяйки по този начин със собствените си знания и умения. Една от тези дейности е работилницата.

Какво представлява работилницата?
В нашата работилница се стараем да създадем идеална за участниците атмосфера, като им помагаме да усъвършенстват уменията си в ръчното изработване на различни изделия, организираме спортни игри на открито и се забавляваме заедно. Като цяло, желаем да се чувстват реализирани и доволни от себе си.

Къде и кога се случва работилницата?
Уъркшопите се провеждат всеки вторник и четвъртък от 14.00 - 16.00 ч., в офиса на Сдружение “За Теб”.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: