Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2014-12-15

Дейности в работилницата на За Теб

Сдружение “За Теб”, което осигурява подкрепа на хора в неравностойно положение, работи по няколко проекта и дейности, сред които - европейска доброволческа служба, програмата Еразъм +, провеждане на уъркшопи и др. Сдружението отговаря както за управлението и координирането на проектите, така и за всички ЕДС доброволци, участващи в дейностите на организацията.

 В тази статия ще ви разкажем за нашите уъркшопи, но както вече знаете, една от дейностите на организацията е програмата Еразъм + и по-специално - европейската доброволческа служба (ЕДС). Всеки един от доброволците във Варна работи по различен проект и изпълнява специфични дейности, допринасяйки по този начин със собствените си знания и умения. Една от тези дейности е работилницата.

Какво представлява работилницата?
В нашата работилница се стараем да създадем идеална за участниците атмосфера, като им помагаме да усъвършенстват уменията си в ръчното изработване на различни изделия, организираме спортни игри на открито и се забавляваме заедно. Като цяло, желаем да се чувстват реализирани и доволни от себе си.

Къде и кога се случва работилницата?
Уъркшопите се провеждат всеки вторник и четвъртък от 14.00 - 16.00 ч., в офиса на Сдружение “За Теб”.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: