Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2015-03-25

Представяне на Европейска Доброволческа Служба в София

Европейска Доброволческа Служба (ЕДС)на програма Еразъм + ще бъде представена по време международното изложение „Образование без граници”, което ще се проведе от 27/03 до 29/03/2015 г. в НДК в София. През трите дни на изложението Хавиер от Испания, Мануел от Португалия и Марго от Франция  ще дават подробна информация какво е ЕДС и как могат младите хора да се включат в тази възможност. Освен, че ще разберат за ползата от доброволчеството в чужбина , посетителите ще научат  повече и за приключенията на тримата европейски доброволци в България. За най-любопитните има и изненади.

Промоцията се организира от Сдружение ЗА ТЕБ от Варна и е част от техните два проекта „Варна- Град на доброволци” и „Доброволчество във Варна”, чиято цел е да се популяризират възможностите за международни мобилности  за българските младежи.  И двата проекта се финансират от Европейския съюз по програма Еразъм + , управлявана на територията на България от Център за Развитие на Човешките Ресурси. 

Сдружение ЗА ТЕБ е една от варненските младежки организации , които активно работят за титлата Варна Европейска Младежка Столица 2017. Ето защо на щанда всички желаещи ще получат и информация за това какво се планира и какво предстои да се случи на брега на морето след само 2 години.

 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: