Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2015-03-25

Представяне на Европейска Доброволческа Служба в София

Европейска Доброволческа Служба (ЕДС)на програма Еразъм + ще бъде представена по време международното изложение „Образование без граници”, което ще се проведе от 27/03 до 29/03/2015 г. в НДК в София. През трите дни на изложението Хавиер от Испания, Мануел от Португалия и Марго от Франция  ще дават подробна информация какво е ЕДС и как могат младите хора да се включат в тази възможност. Освен, че ще разберат за ползата от доброволчеството в чужбина , посетителите ще научат  повече и за приключенията на тримата европейски доброволци в България. За най-любопитните има и изненади.

Промоцията се организира от Сдружение ЗА ТЕБ от Варна и е част от техните два проекта „Варна- Град на доброволци” и „Доброволчество във Варна”, чиято цел е да се популяризират възможностите за международни мобилности  за българските младежи.  И двата проекта се финансират от Европейския съюз по програма Еразъм + , управлявана на територията на България от Център за Развитие на Човешките Ресурси. 

Сдружение ЗА ТЕБ е една от варненските младежки организации , които активно работят за титлата Варна Европейска Младежка Столица 2017. Ето защо на щанда всички желаещи ще получат и информация за това какво се планира и какво предстои да се случи на брега на морето след само 2 години.

 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: