Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2015-07-25

Зоя Чавдарова – втора на турнир в Хърватска

Зоя Чавдарова – втора на турнир в Хърватска

Зоя Чавдарова се класира втора на международен турнир по тенис в инвалидни колички Sirius Оpen. Туринирът се проведе от  10  до 12 Юли в хърватска столица Загреб и е част от програмата на Международната Тенис Федерация.  Състезателката от варненския клуб Велто  заслужи второто място след като победи с 6-4; 6-4 туркинята Нуршен Шен, а на следващия ден и Кристина Песендорфер от Австрия с 6-0; 6-1. С това участие българката се класира на 136-то място в световната ранклиста.

Зов Чавдарова (в средата) по време на награждаването

Участието на Зоя в турнира , както и нейната подготовка се осъществиха чрез средства от дарителска кампания, организирана от  Сдружение ЗА ТЕБ в края на 2013г.. Екипът на За ТЕБ и Зоя изказва най-искрена благодарност на всички, които ни подкрепиха.  Събраните средства позволиха на Зоя не само да подобри играта си и да постигне виски резултати , но и да получи възможност за развитие в избрания от нея спорт.

 

След шампионската титла на Държавното първенство по тенис в инвалидни колички и второто място в Загреб , предстои още едно международно участие за Зоя. Този път турнирът ще е в Букурещ и ще се проведе в края на Август.

Желаем успех на състезателката. 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: