Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2015-07-25

Зоя Чавдарова – втора на турнир в Хърватска

Зоя Чавдарова – втора на турнир в Хърватска

Зоя Чавдарова се класира втора на международен турнир по тенис в инвалидни колички Sirius Оpen. Туринирът се проведе от  10  до 12 Юли в хърватска столица Загреб и е част от програмата на Международната Тенис Федерация.  Състезателката от варненския клуб Велто  заслужи второто място след като победи с 6-4; 6-4 туркинята Нуршен Шен, а на следващия ден и Кристина Песендорфер от Австрия с 6-0; 6-1. С това участие българката се класира на 136-то място в световната ранклиста.

Зов Чавдарова (в средата) по време на награждаването

Участието на Зоя в турнира , както и нейната подготовка се осъществиха чрез средства от дарителска кампания, организирана от  Сдружение ЗА ТЕБ в края на 2013г.. Екипът на За ТЕБ и Зоя изказва най-искрена благодарност на всички, които ни подкрепиха.  Събраните средства позволиха на Зоя не само да подобри играта си и да постигне виски резултати , но и да получи възможност за развитие в избрания от нея спорт.

 

След шампионската титла на Държавното първенство по тенис в инвалидни колички и второто място в Загреб , предстои още едно международно участие за Зоя. Този път турнирът ще е в Букурещ и ще се проведе в края на Август.

Желаем успех на състезателката. 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: