Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2015-11-19

Обучение Къде и как да търся работа

От 4 до 6 Ноември 2015 г., в офиса на Сдружение ЗА ТЕБ се проведе първото обучение за младежи в неравностойно положение от проект Център за младежко развитие. Обучението включи мотивационен модул; теоретични въведения, интерактивни игри и практически упражнения за писане на автобиография и представяне пред работодател; насоки къде да намерим работа; информация за налични национални и европейски възможности за работа, обучение и собствен бизнес; трудово-правни отношения. 

 

 

Такива обучения ще бъдат организирани за всички участници в проекта и с тях целим участниците да подготвят своите автобиографии, да се  научат как да се представят на интервю и къде да търсят свободни работни позиции, да се запознаят с правата си като работници. По този начин ще се повиши успеваемостта им при кандидатстване пред работодател и ще се повишат възможностите им за трудова реализация и съответно финансова независимост и благосъстояние.

 

 

До края на проекта са предвидени още 4 такива обучения, като следващото е насрочено за периода 24-26 Ноември 2015г.

 

Проектът Център за младежко развитие се финансира в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г.

 

www.ngogrants.bg

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: