Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2015-11-19

Обучение Къде и как да търся работа

От 4 до 6 Ноември 2015 г., в офиса на Сдружение ЗА ТЕБ се проведе първото обучение за младежи в неравностойно положение от проект Център за младежко развитие. Обучението включи мотивационен модул; теоретични въведения, интерактивни игри и практически упражнения за писане на автобиография и представяне пред работодател; насоки къде да намерим работа; информация за налични национални и европейски възможности за работа, обучение и собствен бизнес; трудово-правни отношения. 

 

 

Такива обучения ще бъдат организирани за всички участници в проекта и с тях целим участниците да подготвят своите автобиографии, да се  научат как да се представят на интервю и къде да търсят свободни работни позиции, да се запознаят с правата си като работници. По този начин ще се повиши успеваемостта им при кандидатстване пред работодател и ще се повишат възможностите им за трудова реализация и съответно финансова независимост и благосъстояние.

 

 

До края на проекта са предвидени още 4 такива обучения, като следващото е насрочено за периода 24-26 Ноември 2015г.

 

Проектът Център за младежко развитие се финансира в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г.

 

www.ngogrants.bg

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: