Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

      Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“ е организиран от холандската организация „Rock Solid Foundation”. Сдружение За Теб е партньорът от българската страна, като се явяваме и естествено и домакин на събитието.
       Този проект ще се оъществи в България, в с. Кранево в периода 22.09- 02.10.2017 . Ще се включат по 5 младежи и лидер от 8 различни държави- Холандия, България, Словения, Румъния, Португалия, Турция, Италия и Полша общо 48 души. Обменът ще протече в смесени групи, тъй като от всяка държава ще се включат участници с и без увреждания, като се цели по един неформален, различен и забавен начин да се постигне успешна интеракция между участниците, всеки да успее да подобри комуникативните си умения, да научи нещо ново и да се зареди с вдъхновение, че каузата ни да направим обществото ни по- разбиращо и толерантно към разчните има смисъл, защото всеки заслужава шанс за достоен живот.
     Групата по проекта планира еднодневна разходка до град Варна с цел запознаване с местните младежки организации, така че всеки, който има интерес да се запознае с дейностите по- проекта е добре дошъл. Допънителна информация за конкретната дата и програма на посещението ще сеобяви допълнително на сайта ни и на Facebook страницата ни.


Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: