Новини

2018-07-06

Играй с нас!

Спортен клуб за хора с увреждания

2018-04-28

Проектът The European Gateway в действие: Млади български професионалисти на стаж в Бордо

Тази мобилност беше част от The European Gateway - проект, който има за цел да промени начина, по който професионалистите и младите хора търсят и провеждат стажове в чужбина.

2018-03-15

Четирима младежи от България споделят какво е да участваш в младежки обмен в чужбина

Нашите младежи бяха на едноседмичен обмен в Полша с тема фалшивите новини и как да ги разпознаваме.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

      Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“ е организиран от холандската организация „Rock Solid Foundation”. Сдружение За Теб е партньорът от българската страна, като се явяваме и естествено и домакин на събитието.
       Този проект ще се оъществи в България, в с. Кранево в периода 22.09- 02.10.2017 . Ще се включат по 5 младежи и лидер от 8 различни държави- Холандия, България, Словения, Румъния, Португалия, Турция, Италия и Полша общо 48 души. Обменът ще протече в смесени групи, тъй като от всяка държава ще се включат участници с и без увреждания, като се цели по един неформален, различен и забавен начин да се постигне успешна интеракция между участниците, всеки да успее да подобри комуникативните си умения, да научи нещо ново и да се зареди с вдъхновение, че каузата ни да направим обществото ни по- разбиращо и толерантно към разчните има смисъл, защото всеки заслужава шанс за достоен живот.
     Групата по проекта планира еднодневна разходка до град Варна с цел запознаване с местните младежки организации, така че всеки, който има интерес да се запознае с дейностите по- проекта е добре дошъл. Допънителна информация за конкретната дата и програма на посещението ще сеобяви допълнително на сайта ни и на Facebook страницата ни.


Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: