Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

      Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“ е организиран от холандската организация „Rock Solid Foundation”. Сдружение За Теб е партньорът от българската страна, като се явяваме и естествено и домакин на събитието.
       Този проект ще се оъществи в България, в с. Кранево в периода 22.09- 02.10.2017 . Ще се включат по 5 младежи и лидер от 8 различни държави- Холандия, България, Словения, Румъния, Португалия, Турция, Италия и Полша общо 48 души. Обменът ще протече в смесени групи, тъй като от всяка държава ще се включат участници с и без увреждания, като се цели по един неформален, различен и забавен начин да се постигне успешна интеракция между участниците, всеки да успее да подобри комуникативните си умения, да научи нещо ново и да се зареди с вдъхновение, че каузата ни да направим обществото ни по- разбиращо и толерантно към разчните има смисъл, защото всеки заслужава шанс за достоен живот.
     Групата по проекта планира еднодневна разходка до град Варна с цел запознаване с местните младежки организации, така че всеки, който има интерес да се запознае с дейностите по- проекта е добре дошъл. Допънителна информация за конкретната дата и програма на посещението ще сеобяви допълнително на сайта ни и на Facebook страницата ни.


Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: