Новини

2018-07-06

Играй с нас!

Спортен клуб за хора с увреждания

2018-04-28

Проектът The European Gateway в действие: Млади български професионалисти на стаж в Бордо

Тази мобилност беше част от The European Gateway - проект, който има за цел да промени начина, по който професионалистите и младите хора търсят и провеждат стажове в чужбина.

2018-03-15

Четирима младежи от България споделят какво е да участваш в младежки обмен в чужбина

Нашите младежи бяха на едноседмичен обмен в Полша с тема фалшивите новини и как да ги разпознаваме.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2010-07-14

Медикотехническа лаборатория- фирма VIP+,вече и във Варна

Фирма "Вип плюс медикотехническа лаборатория" - ООД е създадена през 1992 година в гр. София, България. Тя единствена в страната изработва и предлага индивидуални модулни протези за горен и долен крайник, използвайки полуфабрикати на немската фирма "Otto Bock". Фирмата изработва също така и миопротези, протези за ръце, ортезни средства, корсети, индивидуални стелки.

Фирмата предлага инвалидни колички, тоалетни столове, антидекубитални дюшеци и възглавници , детски ортези за вродена луксация на тазобедрената става, ортопедични обувки, силиконови стелки за профилактика на диабетното стъпало, протезни и протективни чорапи за протези, профилактични и лечебни чорапи за разширени вени, спортна ортотика и широк спектър от други ортопедични артикули на немската фирма "Otto Bock".

www.vipplus.info

Фирмата да работи с писма-разрешителни, издадени от ОССП за изработване или ремонт на протеза на горен/долен крайник.

За повече подробности се свържете  : представителството във Варна:Стефка Василева, тел:052 333 455, моб.тел:0897 790 111

Всички новини

 

Коментари:

Ще ви се отговори на личен имейл за повече подробности относно запитването Ви.

Здравейте, аз също искам да помоля за информация за изработването на протеза долен крайник подбедрица. Интересува ме в какъв срок се изработва? Кой преценява момента, в който крайника вече може да се протезира? Как се взема мярка/аз не съм от Варна/ и провеждат ли се обучения за начина на поставяне и ходене с протезата?

здравейте ,протезите са безплатни и се поемат от Социално министерство,за повече подробности се свържете на тел.052 333455, 0897790111,ако се интересувате от документацията необходима за безплатна протеза може да се обадите и на 0878103366

Здравейте! Бих искал да получа информация за изработването на протеза долен крайник подбедрица и цената за неял Благодаря.

1 - 4 от 4

 

Изпрати коментар: