Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2010-07-14

Медикотехническа лаборатория- фирма VIP+,вече и във Варна

Фирма "Вип плюс медикотехническа лаборатория" - ООД е създадена през 1992 година в гр. София, България. Тя единствена в страната изработва и предлага индивидуални модулни протези за горен и долен крайник, използвайки полуфабрикати на немската фирма "Otto Bock". Фирмата изработва също така и миопротези, протези за ръце, ортезни средства, корсети, индивидуални стелки.

Фирмата предлага инвалидни колички, тоалетни столове, антидекубитални дюшеци и възглавници , детски ортези за вродена луксация на тазобедрената става, ортопедични обувки, силиконови стелки за профилактика на диабетното стъпало, протезни и протективни чорапи за протези, профилактични и лечебни чорапи за разширени вени, спортна ортотика и широк спектър от други ортопедични артикули на немската фирма "Otto Bock".

www.vipplus.info

Фирмата да работи с писма-разрешителни, издадени от ОССП за изработване или ремонт на протеза на горен/долен крайник.

За повече подробности се свържете  : представителството във Варна:Стефка Василева, тел:052 333 455, моб.тел:0897 790 111

Всички новини

 

Коментари:

Ще ви се отговори на личен имейл за повече подробности относно запитването Ви.

Здравейте, аз също искам да помоля за информация за изработването на протеза долен крайник подбедрица. Интересува ме в какъв срок се изработва? Кой преценява момента, в който крайника вече може да се протезира? Как се взема мярка/аз не съм от Варна/ и провеждат ли се обучения за начина на поставяне и ходене с протезата?

здравейте ,протезите са безплатни и се поемат от Социално министерство,за повече подробности се свържете на тел.052 333455, 0897790111,ако се интересувате от документацията необходима за безплатна протеза може да се обадите и на 0878103366

Здравейте! Бих искал да получа информация за изработването на протеза долен крайник подбедрица и цената за неял Благодаря.

1 - 4 от 4

 

Изпрати коментар: