Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2010-07-14

Медикотехническа лаборатория- фирма VIP+,вече и във Варна

Фирма "Вип плюс медикотехническа лаборатория" - ООД е създадена през 1992 година в гр. София, България. Тя единствена в страната изработва и предлага индивидуални модулни протези за горен и долен крайник, използвайки полуфабрикати на немската фирма "Otto Bock". Фирмата изработва също така и миопротези, протези за ръце, ортезни средства, корсети, индивидуални стелки.

Фирмата предлага инвалидни колички, тоалетни столове, антидекубитални дюшеци и възглавници , детски ортези за вродена луксация на тазобедрената става, ортопедични обувки, силиконови стелки за профилактика на диабетното стъпало, протезни и протективни чорапи за протези, профилактични и лечебни чорапи за разширени вени, спортна ортотика и широк спектър от други ортопедични артикули на немската фирма "Otto Bock".

www.vipplus.info

Фирмата да работи с писма-разрешителни, издадени от ОССП за изработване или ремонт на протеза на горен/долен крайник.

За повече подробности се свържете  : представителството във Варна:Стефка Василева, тел:052 333 455, моб.тел:0897 790 111

Всички новини

 

Коментари:

Ще ви се отговори на личен имейл за повече подробности относно запитването Ви.

Здравейте, аз също искам да помоля за информация за изработването на протеза долен крайник подбедрица. Интересува ме в какъв срок се изработва? Кой преценява момента, в който крайника вече може да се протезира? Как се взема мярка/аз не съм от Варна/ и провеждат ли се обучения за начина на поставяне и ходене с протезата?

здравейте ,протезите са безплатни и се поемат от Социално министерство,за повече подробности се свържете на тел.052 333455, 0897790111,ако се интересувате от документацията необходима за безплатна протеза може да се обадите и на 0878103366

Здравейте! Бих искал да получа информация за изработването на протеза долен крайник подбедрица и цената за неял Благодаря.

1 - 4 от 4

 

Изпрати коментар: