Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2010-10-15

По-малките компании все още възприемат социалната отговорност като излишен разход

Миряна Младич е консултант и инструктор по Corporate Social Responsibility (CSR) в Атланта, Словения. Тя има дългогодишен опит в областта на маркетинга, стратегическото планиране, комуникационни умения и CSR.

Г-жо Младич, за социална корпоративна отговорност се говори от няколко години. Някои обаче приемат тази дейност по-скоро като начин компаниите да си направят ПР. Кажете ни какво всъщност означава една компания да бъде социално отговорна?
За мен Corporate Social Responsibility (CSR) е преди всичко състояние на духа както на лично, така и на корпоративно ниво. Ако един човек е социално отговорен в собствения си дом, то той ще бъде такъв и в компанията, в която работи. Както и обратното. Социално отговорният работодател вижда служителите си като най-ценния актив и се отнася към тях точно по този начин. Социално отговорният работодател също пренася личностното развитие на всеки служител към целите на компанията, нейните стратегии и политики. Един от най-добрите примери, които съм срещала, е Lewis Partnership от Newcastle. Компанията прави служителите си съсобственици през далечната 1929. Днес всички 70 000 служители са съсобственици, което означава и партньори на компанията.

Цялото интервю и статия можете да прочетете на http://www.jobs.bg/hc/analytics/1363

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: