Новини

2018-07-06

Играй с нас!

Спортен клуб за хора с увреждания

2018-04-28

Проектът The European Gateway в действие: Млади български професионалисти на стаж в Бордо

Тази мобилност беше част от The European Gateway - проект, който има за цел да промени начина, по който професионалистите и младите хора търсят и провеждат стажове в чужбина.

2018-03-15

Четирима младежи от България споделят какво е да участваш в младежки обмен в чужбина

Нашите младежи бяха на едноседмичен обмен в Полша с тема фалшивите новини и как да ги разпознаваме.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2010-10-15

По-малките компании все още възприемат социалната отговорност като излишен разход

Миряна Младич е консултант и инструктор по Corporate Social Responsibility (CSR) в Атланта, Словения. Тя има дългогодишен опит в областта на маркетинга, стратегическото планиране, комуникационни умения и CSR.

Г-жо Младич, за социална корпоративна отговорност се говори от няколко години. Някои обаче приемат тази дейност по-скоро като начин компаниите да си направят ПР. Кажете ни какво всъщност означава една компания да бъде социално отговорна?
За мен Corporate Social Responsibility (CSR) е преди всичко състояние на духа както на лично, така и на корпоративно ниво. Ако един човек е социално отговорен в собствения си дом, то той ще бъде такъв и в компанията, в която работи. Както и обратното. Социално отговорният работодател вижда служителите си като най-ценния актив и се отнася към тях точно по този начин. Социално отговорният работодател също пренася личностното развитие на всеки служител към целите на компанията, нейните стратегии и политики. Един от най-добрите примери, които съм срещала, е Lewis Partnership от Newcastle. Компанията прави служителите си съсобственици през далечната 1929. Днес всички 70 000 служители са съсобственици, което означава и партньори на компанията.

Цялото интервю и статия можете да прочетете на http://www.jobs.bg/hc/analytics/1363

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: