Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2010-10-15

По-малките компании все още възприемат социалната отговорност като излишен разход

Миряна Младич е консултант и инструктор по Corporate Social Responsibility (CSR) в Атланта, Словения. Тя има дългогодишен опит в областта на маркетинга, стратегическото планиране, комуникационни умения и CSR.

Г-жо Младич, за социална корпоративна отговорност се говори от няколко години. Някои обаче приемат тази дейност по-скоро като начин компаниите да си направят ПР. Кажете ни какво всъщност означава една компания да бъде социално отговорна?
За мен Corporate Social Responsibility (CSR) е преди всичко състояние на духа както на лично, така и на корпоративно ниво. Ако един човек е социално отговорен в собствения си дом, то той ще бъде такъв и в компанията, в която работи. Както и обратното. Социално отговорният работодател вижда служителите си като най-ценния актив и се отнася към тях точно по този начин. Социално отговорният работодател също пренася личностното развитие на всеки служител към целите на компанията, нейните стратегии и политики. Един от най-добрите примери, които съм срещала, е Lewis Partnership от Newcastle. Компанията прави служителите си съсобственици през далечната 1929. Днес всички 70 000 служители са съсобственици, което означава и партньори на компанията.

Цялото интервю и статия можете да прочетете на http://www.jobs.bg/hc/analytics/1363

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: