Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2010-11-10

Платен стаж по търговско управление в Брюксел Краен срок: 12 ноември 2010 г


Платен стаж по търговско управление в Брюксел
Краен срок: 12 ноември 2010 г.


Компанията за инвестиционно планиране MSCI предлага платен стаж в своя офис в Брюксел. За позицията могат да кандидатстват бакалаври с интерес в областта на икономиката.


Програмата предлага обучение и работа с актуалните модели на търговско управление в Европа. Задълженията на стажантите ще включват предимно проучвателна дейност и обработване на икономически данни. Те ще трябва да следят информация за конкретни компании и да изготвят доклади с анализи.


В зависимост от езиковата си подготовка, стажантите могат да работят в Немско-холандския, Южноевропейския или Скандинавския екип на MSCI. Също така, те могат да кандидатстват за стаж в Отдела за потребителски проучвания.


Стажовете са с продължителност от 4 до 5 месеца и започват през месеците януари - февруари или март - юни 2011 г. Стажовете са насочени към бакалаври с образование в сфера, близка до дейността на компанията (право, икономика, финанси или бизнес).
Стажантите ще получават месечна заплата от 1000 евро, като се предвиждат и допълнителни бонуси.
Източник: www.dnevnik.bg/evropa
повече..

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: