Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2010-11-23

Международна стажантска програма по банково дело

"УниКредит" организира международна стажантска програма по корпоративно и инвестиционно банкиране. Стажовете започват през февруари 2011 г. и се провеждат в Германия, Англия и Италия.
Програмата предлага възможности за натрупване на практически опит по банково дело в различни офиси от мрежата на "УниКредит". Стажовете включват обучение в сферата на бизнеса и предвиждат работа мултикултурна среда.

Стаж

Стажантите могат да кандидатстват за позиция в две банкови направления.

Стажовете по "Управление на парите" (Cash Management) са фокусирани върху международните транзакции и се провеждат на два етапа по три месеца в Мюнхен и Верона. Те включват работа по международното управление на банките от групата на "УниКредит", както и съдействие при ежедневната работа на отдела.

Стажантите с интерес към проучванията могат да кандидатстват за позиция в изследователския екип (Equity Research). Те ще стажуват в по три месеца в Лондон и Мюнхен. Стажантите ще изготвят доклади и анализи и ще работят за подобряване функционирането на компанията.

Всички стажове започват през месец февруари 2011 г. и продължават шест месеца.

Изисквания и кандидатстване

Стажовете са насочени към бакалаври и магистри в сферата на бизнеса, икономиката или информационните технологии. Те трябва да владеят английски език и да имат международен опит.

За стаж по "Управление на парите" кандидатите трябва да могат да работят с MS Office и да имат познания за международната комуникация. Опитът във финансовия мениджмънт и международното право се смята за предимство.

За стаж в отдела по проучванията кандидатите трябва да имат познания по финансови анализи, а опитът в програмирането е предимство.

И за двата стажа се кандидатства по електронен път.

Краен срок: 28 януари 2011 г.

Допълнителна информация за стажовете можете да намерите тук.
Източник на информацията Mladiinfo

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: