Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2010-11-23

Международна стажантска програма по банково дело

"УниКредит" организира международна стажантска програма по корпоративно и инвестиционно банкиране. Стажовете започват през февруари 2011 г. и се провеждат в Германия, Англия и Италия.
Програмата предлага възможности за натрупване на практически опит по банково дело в различни офиси от мрежата на "УниКредит". Стажовете включват обучение в сферата на бизнеса и предвиждат работа мултикултурна среда.

Стаж

Стажантите могат да кандидатстват за позиция в две банкови направления.

Стажовете по "Управление на парите" (Cash Management) са фокусирани върху международните транзакции и се провеждат на два етапа по три месеца в Мюнхен и Верона. Те включват работа по международното управление на банките от групата на "УниКредит", както и съдействие при ежедневната работа на отдела.

Стажантите с интерес към проучванията могат да кандидатстват за позиция в изследователския екип (Equity Research). Те ще стажуват в по три месеца в Лондон и Мюнхен. Стажантите ще изготвят доклади и анализи и ще работят за подобряване функционирането на компанията.

Всички стажове започват през месец февруари 2011 г. и продължават шест месеца.

Изисквания и кандидатстване

Стажовете са насочени към бакалаври и магистри в сферата на бизнеса, икономиката или информационните технологии. Те трябва да владеят английски език и да имат международен опит.

За стаж по "Управление на парите" кандидатите трябва да могат да работят с MS Office и да имат познания за международната комуникация. Опитът във финансовия мениджмънт и международното право се смята за предимство.

За стаж в отдела по проучванията кандидатите трябва да имат познания по финансови анализи, а опитът в програмирането е предимство.

И за двата стажа се кандидатства по електронен път.

Краен срок: 28 януари 2011 г.

Допълнителна информация за стажовете можете да намерите тук.
Източник на информацията Mladiinfo

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: