Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2010-12-17

На 05.12 Вила Марциана, Сдружение ЗА ТЕБ и кметство Падина организираха среща по случай деня на доброволеца с младежи от село Падина и други малки населени места в околността.

Чрез игри, разкази на бивши участници в програма и музика те се доближиха до усещането за това какво е да си доброволец в чужда страна. Много от тях изявиха желание за участие в тази програма, която осигурява на хора между 18 и 30 години възможност да се ангажират в дейността на неправителствена организация или институция извън собствената си страна, като им осигурява издръжка за период, в който участват.
Италия, Германия или Франция са сред бъдещите дестинации на някои от участниците, които преди това не се бяха дори и замисляли над възможността да заминат в близко бъдеще в чужбина.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: