Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2010-12-17

На 05.12 Вила Марциана, Сдружение ЗА ТЕБ и кметство Падина организираха среща по случай деня на доброволеца с младежи от село Падина и други малки населени места в околността.

Чрез игри, разкази на бивши участници в програма и музика те се доближиха до усещането за това какво е да си доброволец в чужда страна. Много от тях изявиха желание за участие в тази програма, която осигурява на хора между 18 и 30 години възможност да се ангажират в дейността на неправителствена организация или институция извън собствената си страна, като им осигурява издръжка за период, в който участват.
Италия, Германия или Франция са сред бъдещите дестинации на някои от участниците, които преди това не се бяха дори и замисляли над възможността да заминат в близко бъдеще в чужбина.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: