Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2011-02-02

ДБТ-Варна обявява процедури за наемане на безработни лица по мерки за заетост

Отворени са порцедури за наемане на безработни лица по мерки за заетост . По мерките могат да се наемат лица с и без увреждания , за почасово и пълно работно време , за сезонна заетост, за стаж и чиракуване. На работодателите се предоставят средства за работна заплата и осигуровки , както и за наставници на стажантите/чираците по съответните мерки. Средствата се предоставят за период от 6 до 12 месеца в зависимост от избраната мярка . Документи за заявка на свободна позиция и информация за отворените процедури, можете да откриете на www.dbt-varna.hit.bg. Подробна информация за преференциите може да бъде открита и на сайта на агенция по заетостта http://www.az.government.bg/internal.asp?CatID=13/03&WA=Projects/EmplMeasures.htm.

Краен срок за подаване на зявки - 08.02.2011

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: