Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2011-03-08

На 02.03.2011г. от 19:00 ч. в Гранд – Мол Варна, се проведе изложба – базар.

На 02.03.11г. от 19:00 ч. в Гранд – Мол Варна, се проведе изложба – базар , в която се представиха разнообразни атрактивни бижута създадени от 5-мата младежи, участвали в проект „Работилница за бижута” на Сдружение ЗА ТЕБ .


 Изложбата бе посетена от много приятели и партньори на сдружение ЗА ТЕБ , както и от близки и приятели на младежите и екипа на проекта. Бижутата пожънаха голям успех и всеки от гостите си тръгна с нови обеци, гривна или колие. Събраните средства сдружение ЗА ТЕБ ще вложи в материали за продължаване на проекта . Бижутата които останаха без собственик можете да видите в офиса на сдружението, както и в магазин Светлинка в края на ул. Македония.


Проект „Работилница за бижута” има за цел осмисляне на свободното време на младежи, стимулиране и развитие на творчески умения и заложби, разширяване на възможностите за трудова реализация чрез демонстриране и упражняване на различни техники и идеи за изработка на аксесоари и бижута.
В него се включиха 5-ма младежи (от 18 до 25 години) с увреждания, които през свободното си време, в рамките на един месец участваха в приложна дейност , в която изработиха бижута от различни материали.

Надяваме се изложбата да е харесала на всички.

 

 

 

 

 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: