Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2011-03-08

На 02.03.2011г. от 19:00 ч. в Гранд – Мол Варна, се проведе изложба – базар.

На 02.03.11г. от 19:00 ч. в Гранд – Мол Варна, се проведе изложба – базар , в която се представиха разнообразни атрактивни бижута създадени от 5-мата младежи, участвали в проект „Работилница за бижута” на Сдружение ЗА ТЕБ .


 Изложбата бе посетена от много приятели и партньори на сдружение ЗА ТЕБ , както и от близки и приятели на младежите и екипа на проекта. Бижутата пожънаха голям успех и всеки от гостите си тръгна с нови обеци, гривна или колие. Събраните средства сдружение ЗА ТЕБ ще вложи в материали за продължаване на проекта . Бижутата които останаха без собственик можете да видите в офиса на сдружението, както и в магазин Светлинка в края на ул. Македония.


Проект „Работилница за бижута” има за цел осмисляне на свободното време на младежи, стимулиране и развитие на творчески умения и заложби, разширяване на възможностите за трудова реализация чрез демонстриране и упражняване на различни техники и идеи за изработка на аксесоари и бижута.
В него се включиха 5-ма младежи (от 18 до 25 години) с увреждания, които през свободното си време, в рамките на един месец участваха в приложна дейност , в която изработиха бижута от различни материали.

Надяваме се изложбата да е харесала на всички.

 

 

 

 

 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: