Новини

2018-07-06

Играй с нас!

Спортен клуб за хора с увреждания

2018-04-28

Проектът The European Gateway в действие: Млади български професионалисти на стаж в Бордо

Тази мобилност беше част от The European Gateway - проект, който има за цел да промени начина, по който професионалистите и младите хора търсят и провеждат стажове в чужбина.

2018-03-15

Четирима младежи от България споделят какво е да участваш в младежки обмен в чужбина

Нашите младежи бяха на едноседмичен обмен в Полша с тема фалшивите новини и как да ги разпознаваме.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2011-03-08

На 02.03.2011г. от 19:00 ч. в Гранд – Мол Варна, се проведе изложба – базар.

На 02.03.11г. от 19:00 ч. в Гранд – Мол Варна, се проведе изложба – базар , в която се представиха разнообразни атрактивни бижута създадени от 5-мата младежи, участвали в проект „Работилница за бижута” на Сдружение ЗА ТЕБ .


 Изложбата бе посетена от много приятели и партньори на сдружение ЗА ТЕБ , както и от близки и приятели на младежите и екипа на проекта. Бижутата пожънаха голям успех и всеки от гостите си тръгна с нови обеци, гривна или колие. Събраните средства сдружение ЗА ТЕБ ще вложи в материали за продължаване на проекта . Бижутата които останаха без собственик можете да видите в офиса на сдружението, както и в магазин Светлинка в края на ул. Македония.


Проект „Работилница за бижута” има за цел осмисляне на свободното време на младежи, стимулиране и развитие на творчески умения и заложби, разширяване на възможностите за трудова реализация чрез демонстриране и упражняване на различни техники и идеи за изработка на аксесоари и бижута.
В него се включиха 5-ма младежи (от 18 до 25 години) с увреждания, които през свободното си време, в рамките на един месец участваха в приложна дейност , в която изработиха бижута от различни материали.

Надяваме се изложбата да е харесала на всички.

 

 

 

 

 

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: