Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2011-03-16

Конкурс за MBA стипендии 2011 г.

За пета поредна година "Кариери" и хърватското бизнес училище Cotrugli Business School (CBS) обявават конкурс за стипендии за ЕМВА и МВА обучение в Загреб или Белград.
Както и през миналата година, през 2011 г. ще бъдат присъдени шест стипендии за магистърската програма по бизнес администрация за висши мениджъри (ЕМВА) - една пълна (18 хил. евро) и пет частични (по 9 хил. евро).
За МВА програмата на CBS са предвидени една пълна стипендия от 12 хил. евро и пет по 6 хил. евро. Общата стойност на финансовата помощ е 105 хил. евро. Те ще бъдата разпределени сред кандидатите, които се представят най-добре по време на процеса на подбор и имат най-голям потенциал да спомогнат за разширяването на Cotrugli в региона.

Онлайн кандидатстването започна от 1 февруари и ще продължи до полунощ на 4 април т.г. До 11 април т.г. ще бъдат уведомени кандидатите, които ще се включат във финалния подбор. Той ще се състои на 16 и 17 април т.г. в София. Специално жури ще излъчи победителите, които ще станат известни не по-късно от 20 април т.г.

Изисквания за кандидатстване:

ЕМВА

- висше образование
- солидни познания по английски език
- минимум 5 години професионален опит
- мениджърска позиция

МВА

- висше образование
- солидни познания по английски език
- минимум 3 години професионален опит

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: