Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2011-06-10

Търсим 5 участници за младежки обмен в Чехия - 8-15 юли 2011

Този младежки обмен е вдъхновена от действителността на мултикултурното съвременния свят и се концентрира върху културното многообразие, нечести опит и междукултурния диалог сред младите хора, живеещи в Европейския съюз.

Основната тема на проекта 'Да живееш в пъстър свят' е въпросът - "Как си, имаме работа с културни, етнически или просто начин на живот"? Смятаме, че е важен и много сериозен въпрос на днешния Европейски съюз, но сериозно не означава скучно, нали? Защото ние вярваме, че в откриването на културните различия и по време на път, ще прекараме чрез споделяне на нашия опит и мнения, можем да се радваме и много да се  забавляваме заедно!

Основната цел на проекта е да се бори срещу расизма и нетолерантността, да увеличи толерантността и солидарността между младите хора и да разберат как да живеят в модерна мултикултурен свят успешно и в симбиоза с други хора. Искаме да докажем, всички ние можем да живеем в "една страна", наречен Европейски съюз.

От тук може да прочетете повече подробности: 

Ако проявявате интерес към срещата, очакваме да се свържете с нас за повече информация.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: