Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2010-01-22

Сдружение 'За теб' стартира безплатен курс Joomla за хора с увреждания

Набираме  желаещи за включване в курс по обучение с Джумла!

Обучението  е безплатно и не се издават удостоверения за завършен курс!

Изисквания към кандидатите: За да се включите в курса трябва да имате компютърна грамотност и познания по Интернет;

За Записване и Информация: Варна ул. Македония 157,  тел:052/600-765, email:office@foryoubg.org

Какво е Джумла?- Джумла е система за управление на съдържанието, която Ви позволява да изградите мощни онлайн приложения. Най-доброто е, че Джумла е с отворен код и безплатна за всички. Джумла е използвана навсякъде по света за изграждането на прости лични страници до комлексни уеб приложения. Тук са изброени, някой от приложенията на софтуера: 
Корпоративни уеб сайтове и портали; Онлайн търговия;Малки бизнес сайтове; Сайтове на неправителствени организации;Правителствени приложения; Корпоративни интранети и екстранети; Училищни и църковни уеб сайтове;Лични или фамилни страници;Социални мрежи;и др.
Основният пакет на Джумла върши чудесна работа, за управление на статии и други основни функции в един уеб сайт. Но за много хора, истинската сила на Джумла е в хилядите допълнителни приложения, които системата има, и чрез които можете да добавите нови функционалности на страницата си. Някой от приложенията, които са налични за Джумла включват: Динамично изгрждане на форми, Бизнес директории,Управление на документи ;Снимкови и мултимедийни галерии ,Електронни магазини и онлайн разплащания ,Форуми и чат, Календари,Блогове и още много други…

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: