Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2011-07-01

Е.ОН дари 1000 лв. за Център за социална рехабилитация и интеграция на деца със специални образователни потребности към Сдружение ЗА ТЕБ.

Съвсем наскоро Е.ОН България АД дари сумата от 1000 лв. за закупуване на компютърна конфигурация и образователен софтуер за Център за социална рехабилитация и интеграция на деца със специални образователни потребности. Центърът се посещава от общо 5 деца на възраст между 6 и 12 години. Основните му дейности са занимания за свободното време като моделиране, апликиране , рисуване  Децата получават и помощ за своята училищна подготовка. Компютърните занимания са една от най-важните дейности на центъра. Благодарение на различни компютърни интерактивни игри , децата учат математика , български език,география и история. Допълнително работата на компютър подобрява и тяхната фина моторика. Разбира се най-голямото забаление за децата са игрите .
Компютърът вече е факт, а софтуерът предстои да бъде доставен през следващата седмица.
Освен децата , компютърът ще се използва и от младежите, които посещават другите дейности на сдружението. Към момента в ЗА ТЕБ се извършват дейности за свободното време на младежи с умствени и физически увреждания, както и младежи с други социални затруднения и доброволци.
Благодарим на Е.ОН България АД за тяхната подкрепа.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: