Новини

2017-08-30

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

Международен младежки обмен за младежи с увреждания „Пътешестието продъжава към нови хоризонти“

2017-07-24

Taste and share vol2 в “Място За Теб”

Кратко резюме на нашата среща Taste & Share на 18 юли :)

2017-06-21

Презентации за Европейска Доброволческа Служба и други възможности за младежка мобилнст по програма Еразъм + в Професионална Гимназия по строителство, архитектура и геодезия

ЕДС може би нещо какво ще промени вашият живот. Радваме се, че можем да споделяме информации между младежи във варненски училища.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2011-07-01

Е.ОН дари 1000 лв. за Център за социална рехабилитация и интеграция на деца със специални образователни потребности към Сдружение ЗА ТЕБ.

Съвсем наскоро Е.ОН България АД дари сумата от 1000 лв. за закупуване на компютърна конфигурация и образователен софтуер за Център за социална рехабилитация и интеграция на деца със специални образователни потребности. Центърът се посещава от общо 5 деца на възраст между 6 и 12 години. Основните му дейности са занимания за свободното време като моделиране, апликиране , рисуване  Децата получават и помощ за своята училищна подготовка. Компютърните занимания са една от най-важните дейности на центъра. Благодарение на различни компютърни интерактивни игри , децата учат математика , български език,география и история. Допълнително работата на компютър подобрява и тяхната фина моторика. Разбира се най-голямото забаление за децата са игрите .
Компютърът вече е факт, а софтуерът предстои да бъде доставен през следващата седмица.
Освен децата , компютърът ще се използва и от младежите, които посещават другите дейности на сдружението. Към момента в ЗА ТЕБ се извършват дейности за свободното време на младежи с умствени и физически увреждания, както и младежи с други социални затруднения и доброволци.
Благодарим на Е.ОН България АД за тяхната подкрепа.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: